alexandra Napisano 2 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2005 witam mam malutki problemik i licze na pomoc, mianowicie staram sie o vise K1 mam juz nawet wyznaczona date na interview. zastanawiam sie nad jedna sprawa, otrzymalam dokumenty z ambasady dotyczace jakie papiery powinnam skompletowac. tak tez zrobilam, problem jest z dokumentem o niekaralnosc. napisane tam bylo aby wyslac wniosek wraz ze znaczkami sadowymi do warszawy pod podany adres ( wraz z prosba o odeslanie tego tez dokumentu do ambasady w wawie). ok z kolejnej poczty z ambasady dowiedzialam sie ze musze na interview przyjsc ze wszystkimi dokumentami! lol a skad ja mam wiedziec czy oni juz maja ten papier z sadu czy moze jeszcze nie :arrow: :?: aha jeszcze na koniec jedno standardowe forumowe pytanie, jak dlugo trwa interview z konsulem w moim przypadku. K1 to cos innego niz green card, czy ja rowniez w przeciagu 10 sec bede musiala udowodnic ze kocham mojego future hubby??? z gory wielkie thx!
karina Napisano 2 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2005 Takie interview moze trwac i 10 sekund, moze kilka minut ( w 90% tak wlasnie jest ). Swiadectwem o niekaralnosc sie nie martw - zwykle jest bardzo szybko odsylane prosto do ambasady/konsulatu ( kwestia doslownie kilku dni ). Wszystkie dokumenty , ale bez swiadectwa o niekarlnosc, bo to juz ambasada otrzyma prosto z Ministerstwa Sprawiedliwosci. Bedzie dobrze, zobaczysz
alexandra Napisano 3 Lutego 2005 Autor Zgłoś Napisano 3 Lutego 2005 ok lol nie martwie sie :shock: :shock: :boje: tylko zastanawia mnie jak w ciagu paru min mam udowodnic ze jade tam z milosci a nie dla papieru :? i pewnie beda sie jeszcze pytac co mam zamiar tam robic ( nie mam zamiaru myc garow) chce isc na studia! well anyway thx
pycholek24 Napisano 15 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2005 mam podobny dylemat jak Ty alexandra Ale tak jak i na tym forum , wszyscy mowili ze spokojnie mam wyslac do KRK a ambasada na pewno to dostanie, wiec mam zamiar tak zrobic. A tak na marginesie, pewnie jak masz juz ustalony termin rozmowy ( a moze jestes nawet juz po) to bedziesz mogla odpowiedziec na moje pytania. Powiedz mi jaka date ("Data rejestracji petycji") napisalas w formularzu WRW-1 ??? Z gory dziekuje za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.