Juno Napisano 26 Października 2007 Zgłoś Napisano 26 Października 2007 Witam! Syn przyjechal do mnie w lipcu tego roku. Dostal wjazd na 6 miesiecy. Zostaje tutaj jednak b. chce aby byl tutaj legalnie. Chodzi do High School w Clifton (Niedaleko Passaic,Garfield,itp) Co zrobic aby zostal tutaj legalnie? Czy jest jakas szansa w przyszlosci na Green Card lub Obywatelstwo? Aktualnie chodzi do 1 HS (9Grade) Pozdrawiam!
cavscout Napisano 27 Października 2007 Zgłoś Napisano 27 Października 2007 Witam! Syn przyjechal do mnie w lipcu tego roku. Dostal wjazd na 6 miesiecy.Zostaje tutaj jednak b. chce aby byl tutaj legalnie. Chodzi do High School w Clifton (Niedaleko Passaic,Garfield,itp) Co zrobic aby zostal tutaj legalnie? Czy jest jakas szansa w przyszlosci na Green Card lub Obywatelstwo? Aktualnie chodzi do 1 HS (9Grade) Pozdrawiam! Na szczescie nie ma takiej mozliwosci.
FUGAZI Napisano 27 Października 2007 Zgłoś Napisano 27 Października 2007 Na szczescie nie ma takiej mozliwosci. Dlaczego "na szczescie"?
Juno Napisano 27 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2007 Na szczescie nie ma takiej mozliwosci. Czlowieku! Po co ty siedzisz na tym forum! I co znacza twoje komentarze! Zadalem pytanie, po co sie odzywasz skoro nie masz nic do powiedzenia! To ze ty miales sie jak utrzymac legalnie nie oznacza ze ja mialem! Gratuluje!
Magnum Napisano 27 Października 2007 Zgłoś Napisano 27 Października 2007 Ponieważ nie tolerujemy przestępców.
Juno Napisano 27 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2007 Ponieważ nie tolerujemy przestępców. Moze i ja jestem ale nie chce aby moj syn nim byl! Dlatego sie dowiaduje
Magnum Napisano 28 Października 2007 Zgłoś Napisano 28 Października 2007 Moze i ja jestem ale nie chce aby moj syn nim byl! Dlatego sie dowiaduje A więc dostałeś odpowiedź - nie ma takiej możliwości.
FUGAZI Napisano 28 Października 2007 Zgłoś Napisano 28 Października 2007 Ponieważ nie tolerujemy przestępców. "My" to znaczy kto? Indianie k***a?
Juno Napisano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2007 Nie ma ZADNEJ mozliwosci? ale to ZADNEJ?
sly6 Napisano 28 Października 2007 Zgłoś Napisano 28 Października 2007 Juno jestes na tyle dlugo na Forum aby wiedziec ze jest taki dzial jak Emigracja oraz inne wizy i tam jest to opisane co nalezy zrobic aby osoba dostala GC ,obywatelstwo oraz tez utrzymala legalny status . Moze za jakis czas zmieni sie prawo i to zalezy tez kto wygra wybory w 2008 i co tez obieca i co potem wprowadzi w zycie .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.