Skocz do zawartości

Work&travel- New York City

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Do Duszka - masz wszelkie znamiona trolla. Gdzie tylko wejdziesz robisz zamieszanie. Wrzuć na luz, OK?

Do reszty osób biorących udział w tym wątku - proszę nie odpowiadać na zaczepki, nic tak nie irytuje trolla jak to że nikt z nim nie chce gadać. Jest szansa że da sobie spokój bez interwencji.

PS. Nie przekonacie go rozmawiając z nim, szkoda klawiatury :)

No to mnie zbanujcie! Macie wladze wiec ja wykorzystajcie. Jesli lamie ktorys z punktow regulaminu to na co czekasz? Aha - coz okazuje sie, ze w regulaminie nie ma punktu pt. 'Dopuszczane sa wylacznie posty chwalace program w@t' i nie masz mnie za co zbanowac? Po prostu mnie nie lubisz i jako adninistrator mnie wyzywasz.

@clarqs

Poszukaj tego w moich postach (chyba, ze to akurat usunalem jakis czas temu - bo sporo postow usunalem).

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Przestań się wygłupiać, bo robisz z siebie większego idiotę niż jesteś. Nie zbanuję Cię, bo traktuję Ciebie jako kuriozum na tym forum :)

Masz doświadczenia które są cenne i zamiast je w normalny sposób opisać, przekazujesz je jako prawdę objawioną i snujesz teorie spiskowe które wszystkich drażnią. Nie ma chyba na forum ani jednej osoby która Ciebie lubi. Zastanów sie nad tym, także wtedy gdy będziesz odpisywał, że nie zależy ci na sympatii innych.

Po prostu przestań w kółko jątrzyć, zwłaszcza że nic to nie daje. Czy choć raz ktoś przyznał Ci rację?

Napisano

Ja moge mu przyznac racje w paru sprawach ,np aby ludzie czytali dobrze regulamin i to co podpisuja,to ze nie kazdy wyjdzie na plus z tego wyjazdu

i aby sie pytali o wszystko w tych biurach

no ale takie jest Nasze cale zycie :( ze trzeba brac pod uwage swoje zdolnosci,uwarunkowania

Tyle co mialem do napisania i jedna rada duszek masz prawo pisac ale pod warunkiem ze nie przeginasz bo moze sie okazac to ze nikt Cie nie bedzie bral powaznie pod uwage,moze napisz co Ci sie udalo,jakies plusy tych wyjazdow :)

• 1 miesiąc później...
Napisano
nie kazdy mysli tylko o pieniadzach. ja jade na wat (ale nie do nyc), zeby pozwiedzac, poznac ludzi, przezyc fajna przygode. a pieniadze nie sa dla mnie zadnym celem.

Dokladnie - tez tak uwazam i planuje w tym roku pierwszy raz wyruszyc na WAT.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...