patrycja_d21 Napisano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich! ja mam dokladnie tak samo! jak ty justynka1900 a nie wiecie może czy da sie sprawdzic co dalej z twoja sprawa w tym nvc?? macie moze linka prosze o pomoc ! pzdr
KW Napisano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich! ja mam dokladnie tak samo! jak ty justynka1900 a nie wiecie może czy da sie sprawdzic co dalej z twoja sprawa w tym nvc?? macie moze linka prosze o pomoc ! pzdr mozna dzwonic 24-hour InformationAn automated recorded message system is available twenty-four hours a day, seven days a week to answer case status inquiries (603 334-0700). Note: This service requires the use of a touch-tone telephone.
lunek Napisano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam wszytkich Mam pytanie czy ktos z was dostal zaproszenie na rozmowe do ambasady nie z ambasady tylko z NVC ?
mikey78 Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 Tak, jesli dokumenty sa wysylane do NVC i jak wszystkie wymagane dok znajduja sie w pakiecie to case jest completed, NVC ustala date interview i informuje benefitiary a dok przesyla do konsulatu
lunek Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 Bardzo dziekuje za odpowiedz bo zaczelam sie zastanawiac czy nie powinnam dostac jakiegos zaproszenia z ambasady bo prawie kazdy pisze ze czeka na zaproszenie ktore ma przyjsc w ciagu 90 dni,no ale teraz jestem spokojna jeszcze raz bardzo dziekuje . hej mam jeszcze jedno pytanie .Interesuje mnie w jakim czasie trzeba wyleciec do usa po rozmowie w ambasadzie . Czy jest jakies kryterium czasowe ?
sly6 Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 lunek przy wizach na pobyt staly tzn cr1 masz ten czas 6 miesiecy...
lunek Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 dziekuje bardzo za odpowiedz. No to jest wystarczajaco czasu na uregulowanie spraw w Polsce.
sly6 Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 lunek sa tacy ze wracaja szybko z USA po otrzymaniu GC bo nie maja pewnych spraw dopietych,uregulowanych...
lunek Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 Ja rozumiem ale zawsze lepiej jest wczesniej uregulowac niz potem latac w jedna i druga strone. Wiem ze sa rozne przypadki i czasem tak trzeba. Zastanawiem sie tez nad tym czy moje dziecko moze bez problemu leciec ze mna. Ma paszport usa ( wniosek byl skladany w ambasadzie w polsce ) czy moze ot tak sobie od razu leciec do usa czy sa jeszcze jakies dokumentu potrzebne ?
sly6 Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 jak ma paszport to moze leciec bo Ojciec dziecka musial wyrazic zgode na paszport
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.