Skocz do zawartości

CR1 mial juz ktos spotkanie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 451
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Witam wszystkich! ja mam dokladnie tak samo! jak ty justynka1900 a nie wiecie może czy da sie sprawdzic co dalej z twoja sprawa w tym nvc?? macie moze linka prosze o pomoc ! pzdr

mozna dzwonic

24-hour Information

An automated recorded message system is available twenty-four hours a day, seven days a week to answer case status inquiries (603 334-0700).

Note: This service requires the use of a touch-tone telephone.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Tak, jesli dokumenty sa wysylane do NVC i jak wszystkie wymagane dok znajduja sie w pakiecie to case jest completed, NVC ustala date interview i informuje benefitiary a dok przesyla do konsulatu

Napisano

Bardzo dziekuje za odpowiedz bo zaczelam sie zastanawiac czy nie powinnam dostac jakiegos zaproszenia z ambasady bo prawie kazdy pisze ze czeka na zaproszenie ktore ma przyjsc w ciagu 90 dni,no ale teraz jestem spokojna jeszcze raz bardzo dziekuje .

hej mam jeszcze jedno pytanie .Interesuje mnie w jakim czasie trzeba wyleciec do usa po rozmowie w ambasadzie . Czy jest jakies kryterium czasowe ?

Napisano

Ja rozumiem ale zawsze lepiej jest wczesniej uregulowac niz potem latac w jedna i druga strone. Wiem ze sa rozne przypadki i czasem tak trzeba.

Zastanawiem sie tez nad tym czy moje dziecko moze bez problemu leciec ze mna. Ma paszport usa ( wniosek byl skladany w ambasadzie w polsce ) czy moze ot tak sobie od razu leciec do usa czy sa jeszcze jakies dokumentu potrzebne ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...