Rademedes Napisano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2007 Do konca tego roku we wszystkich ambasadach/konsulatach pobierane będzie nie 2 a wszystkie 10 odciskow palcow. Ma to podobno usprawnic kontrole. Ciekawe na jakie jeszcze pomysly wpadnie nasz 'wielki brat' Link do oficjalnej informacji.
sly6 Napisano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2007 Tydzien temu to bylo pokazane w wiadomosciach i nawet pokazali ta nowa maszyne
clarqs Napisano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2007 to juz nie tylko USA. niedlugo wiekszosc krajow (poza UE oczywiscie) bedzie na granicy skanowalo palce i robilo zdjecia.
Rademedes Napisano 15 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2007 Tydzien temu to bylo pokazane w wiadomosciach i nawet pokazali ta nowa maszyne a ja myslalem ze bedziemy na ten maly skaner przystawiac kazdy palec, :-) szkoda ze tej maszyny nie widzialem, ale juz robilem sobie odciski na policji, w sumie dla kogos kto nie ma problemow z prawem amerykanskim to zadna roznica czy pobieraja 2 czy 10
kubakj Napisano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2007 Brazylia mnie juz chyba 2 lata temu tak skanowala + zdjecie facjaty.
clarqs Napisano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2007 a ja myslalem ze bedziemy na ten maly skaner przystawiac kazdy palec, :-) szkoda ze tej maszyny nie widzialem, ale juz robilem sobie odciski na policji, w sumie dla kogos kto nie ma problemow z prawem amerykanskim to zadna roznica czy pobieraja 2 czy 10 mnie tam moga skanowac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.