Rademedes Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Do konca tego roku we wszystkich ambasadach/konsulatach pobierane będzie nie 2 a wszystkie 10 odciskow palcow. Ma to podobno usprawnic kontrole. Ciekawe na jakie jeszcze pomysly wpadnie nasz 'wielki brat' Link do oficjalnej informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Tydzien temu to bylo pokazane w wiadomosciach i nawet pokazali ta nowa maszyne Link to comment Share on other sites More sharing options...
clarqs Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 to juz nie tylko USA. niedlugo wiekszosc krajow (poza UE oczywiscie) bedzie na granicy skanowalo palce i robilo zdjecia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rademedes Posted December 15, 2007 Author Report Share Posted December 15, 2007 Tydzien temu to bylo pokazane w wiadomosciach i nawet pokazali ta nowa maszyne a ja myslalem ze bedziemy na ten maly skaner przystawiac kazdy palec, :-) szkoda ze tej maszyny nie widzialem, ale juz robilem sobie odciski na policji, w sumie dla kogos kto nie ma problemow z prawem amerykanskim to zadna roznica czy pobieraja 2 czy 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Brazylia mnie juz chyba 2 lata temu tak skanowala + zdjecie facjaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clarqs Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 a ja myslalem ze bedziemy na ten maly skaner przystawiac kazdy palec, :-) szkoda ze tej maszyny nie widzialem, ale juz robilem sobie odciski na policji, w sumie dla kogos kto nie ma problemow z prawem amerykanskim to zadna roznica czy pobieraja 2 czy 10 mnie tam moga skanowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.