bob77 Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Witam ! Czy ktoś może mi / oczywiście w przybliżeniu / podać czas jaki może upłynąć od momentu otrzymania Case Number do wizyty w konsulacie? Oczywiście wiem że "po drodze " czeka mnie dużo formalności do załatwienia. Petycje mam złożoną we wrześniu 2000r , grupa F3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Socket Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Niestety ja nie mogę Ci podać jakiegoś przybliżonego czasu.Moja petycja została złożona w grudniu 99 a przepisy niedawno się zmieniły i teraz DSy ,świadectwo niekaralności,odpisy aktów oraz zeskanowane paszporty wysyłamy do USA.My to zrobiliśmy wszystko już w październiku i nadal nie ma żadnej odpowiedzi co do rozmowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob77 Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 Dzięki za info. Myślałem że to potrwa trochę krócej. I tak czekam już prawie 7 lat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizamsc Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Witam ! Czy ktoś może mi / oczywiście w przybliżeniu / podać czas jaki może upłynąć od momentu otrzymania Case Number do wizyty w konsulacie? Oczywiście wiem że "po drodze " czeka mnie dużo formalności do załatwienia. Petycje mam złożoną we wrześniu 2000r , grupa F3. ja czekalam jakies 6 miesiecy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ja czekalam jakies 6 miesiecy... On jest w kategorii F3, nie ma kompletnie związku z twoją sytuacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob77 Posted December 21, 2007 Author Report Share Posted December 21, 2007 Jeżeli " SOCKET" jest w innej grupie to rzeczywiście czas oczekiwania może być inny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.