Marco29 Napisano 15 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2013 Witam serdecznie. Brak mi słów aby wyrazić co czuję po przeczytaniu Twojej historii. Sam jestem szczęśliwym tatą i wiem jakie to uczucie. Została Ci zabrana cząstka Ciebie i nic już Tego nie zmieni. Chciałbym abyś opisywał Swoje dalsze poczynania na łamach tegoż forum. Serdecznie Cię pozdrawiam. ribes, jestes naszym bohaterem ! Dla mnie jest bohaterem. Pozdrawiam.
Kozer Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 Mam nadzieję, że kolega Ribes zapisał sobie treść tego wątku gdzieś.Powinien go wydrukować i dać w przyszłości synowi jako pamiątkę wspaniałej walki o niego.Poruszające...
sly6 Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 i ze znajac pewne osoby mozna duzoo zdzialac jak ma sie problem .. tutaj jest odpowiedz na to
Kozer Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 i ze znajac pewne osoby mozna duzoo zdzialac jak ma sie problem .. tutaj jest odpowiedz na to jakoś mnie wzieła ta historia, może dlatego, że mam dwóch synów. Ciekawi mnie jak się wiedzie koledze Ribesowi. Całkiem poważnie mówiąc ten temat nadaje się do opublikowania na papierze albo na treść scenariusza...
sly6 Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 kazdego wziela ta historia ale Ribes prawie nic by nie zrobil jakby nie Karina i ...no ale kazdy to poczyta i zapozna sie z tym jak wyszlo.. mial to szczescie w swym zyciu ze trafil na taka osobe ,osoby i zycze kazdemu takiego obrotu sprawy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.