Gość alik Napisano 13 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2008 witam, ja tez jestem zainteresowana wyjazdem na h2b. czy moge wyjechac wtedy kiedy chce czy musze sie dostosowac? (bo ponoc jest limit tych wiz... wiec kiedy konczy sie ich przydzielanie, w jakim miesiacu?)
agaUSA24 Napisano 14 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2008 przeczaj dokładnie cały temat H2B jest juz nieaktualna. Możesz jechac na intership do NJ
Dankaf Napisano 15 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2008 Pani Karino, a czy teraz jeszcze ten Internship w New Jersey jest aktualny? W jakim to jest zawodzie? Chciałabym jechać na 18 miesięcy, jestem po ekonomii, ale kończę też hotelarstwo. Znajomość angielskiego - bardzo dobra. Czy się kwalifikuję?
karina Napisano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2008 Na marzec maja juz komplet ludzi - wszyscy po biznesie, ekonomii. Co bedzie w kwietniu - nie wiem.
Dankaf Napisano 17 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2008 Czyli, że mogą się pojawic jakies nowe oferty od kwietnia i później? Bardzo proszę o informację, gdyby coś się pojawiło. Śledzę forum na bieżąco, albo proszę o e-mail na adres danfer@wp.pl jakby było coś nowego. Bardzo mi zalezy, aby pojechać gdzieś na wschodnie wybrzeże. A wszelkie firmy pośredniczące nie gwarantują, że znajdą coś w interesującym mnie regionie i jeszcze żadają wysokich opłat. Z góry dziekuję i pozdrawiam.
michau Napisano 5 Marca 2008 Zgłoś Napisano 5 Marca 2008 Witam. Ja i mój kumpel bylibyśmy również zainteresowani wyjazdem, ale najbardziej marzy się nam Zachodnie wybrzeże ( kalifornia/ Nevada) i najlepiej na H2B, praktyki raczej nas nie interesują. Pani Karino, czy istnieją opcje aby eksplorować Zachód ? bo z tego co tu wyczytałem, są tylko "wypady" na East Coast. Prosiłbym o odpowiedź w tej kwestii . Pozdrawiam
magda.tm Napisano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam PAni Karino:), Ja i mój chłopak również bylibysmy zainteresowani wyjazdem na intershipa , ale czy to że byliśmy juz na career training nie będzie przeszkadzało?, chyba że wybierzemy H2b ale na to pewnie trzeba poczekać???
Suzzy Napisano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam Pani Karino czy ma Pani dalej te oferty pracy na H2B? Poniewaz ja z chlopakiem jestesmy chetni....
karina Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2008 Na H2B nie ma juz ofert pracy; jak bede cos wiedziec o J-1 to dam Wam znac (jakby byl ktos chetny). Byc moze beda oferty na H2B od pazdziernika - jak tylko cos bedzie obiecuje, ze dam Wam znac od razu.
anita25 Napisano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja jestem chętna na J 1. Czekam na wieści.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.