Suzzy Napisano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2008 A ja czekam na wiadomosci o H2B:) Nie spieszy mi sie.... poczekam do jesieni:)
ines Napisano 15 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2008 Witam Pani Karino, nie wiem czy Pani jeszcze tu na forum zagląda. Mam pytanie ,jestem absolwentką Turystyki i Rekreacji,obecnie studiuję jeszcze filologie angielska.Chciałabym wyjechać do USA tak najlepiej na rok.Myslalam o programie intership lub trainee,nie wiem który lepszy.Chciałabym znaleźć taka prace,która będę mogła wpisać do cv.Czyli nie kelner,barman czy pokojowa.Byłam juz 3 razy w USA na W&T.Będę wdzięczna za informacje.Czy jest szansa na pracę w biurze podróży? Pozdrawaim i czekam na odpowiedź.
Dankaf Napisano 15 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2008 Pewnie, że jest, jak sama sobie znajdziesz A w tym celu musisz wysłać MNÓSTWO CV......
aga1410 Napisano 4 Października 2008 Zgłoś Napisano 4 Października 2008 Witam, Pani Karino, przeczytałam caly post, i mam pytanie. Chcialabym wyjechac do legalnej pracy do USA, najlepiej do NYC. Mam 10 letnie doswiadczenie, skonczylam ekonometrie, i controlling podyplomowe studia, chcialabym pracowac moze w jakims biurze, w kazdym razie np "przy cyferkach" :-) Ale niekoniecznie, po prostu bardzo mi zalezy na wyjezdzie do USA do legalnej pracy. I jeszcze jedno, mam 7 letnia corke ktora musialabym zabrac, jak to wyglada, mam jakies szanse w ogole? bede wdzieczna za wszelskie informacje Aha dodam, ze skladam moje resume przez internet na biezaco, ale sadze ze na odleglosc to chyba trudno bedzie zeby jakas firma sie zdecydowala. Angielski na poziomie upper-intermediate, i caly czas chodze na kurs i doskonale. Prosze o wskazowki, a moze mialaby Pani dla mnie jakas oferte? podaje tez mojego maila aglewand@wp.pl pozdrawiam
nh2002 Napisano 22 Października 2008 Zgłoś Napisano 22 Października 2008 Pani Karino, Jestem bardzo zainteresowana wyjazdem na j1. Jeśli będą dostępne pozycje bardzo proszę o informację. pozdrawiam Natalia
asia_ Napisano 8 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2008 Pani Karino. Jestem zainteresowana wyjazdem do NJ, mam znajmych w South Amboy. Jestem maturzystką i chciałabym wyjechać w przyszłe wakacje (1.06- 30.09.2009). Chciałabym oczywiście pracować w USA, trochę zwiedzać, wszystko legalnie oczywiście. Potem jakby się udało to chciałabym zostać na studia. Jak będzie Pani miała jakąś ofertę, to proszę o kontakt Pozdrawiam, Asia
janfsd Napisano 21 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2010 Witam Pani Karino, czy dalej są oferty na J1? Z góry dziękuję za odpowiedź.
zyggy Napisano 22 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2010 Pani Karino, no wlasnie są jakieś oferty intership/j1? Po tym jak nie ma szans na h2b, szukalem tych pseudo h2b czyli j1 ale nie znalazlem zadnej firmy (chyba tylko foster podchodzi do tej sprawy jako tako). Moze byc byle co Ja tez z gory dziekuje za kazda odpowiedz.
karina Napisano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 23 Lutego 2010 w tej chwili nie wiem o zadnych firmach, ktore szukaja kogokolwiek na J-1. Jesli bede wiedziala to na pewno dam znac. W jakich kierunkach szukacie praktyki?
zyggy Napisano 24 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2010 No ja ekonomia (zarzadzanie finansami) lub logistyka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.