peaceania Napisano 9 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2008 Nie pomylilo mi sie tylko moze troche nie jasno sie wyrazilam. Ja osobiscie mam dosc nie mile doswiadczenie z tymi 'sympatycznymi' paniami i dlatego przestrzegam. Moze poprostu mialy zly dzien, albo fakt ze bylo wczesnie rano...ale to byla najbardziej stresujaca czesc ktorego kolwiek z moich wizyt w ambasadzie.
pawel.majewski Napisano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Napisano 12 Lutego 2008 Dziękuję za wszystkie wskazówki. Już po wszystkim, dostałem wizę, ale niestety nie jest to pełnia szczęścia ponieważ dostałem ją tylko na rok :/ (((
sly6 Napisano 12 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2008 Jak wrocisz na czas oraz bedziesz sie nadal uczyl to nastepnym razem spodziewaj sie dluzszej wizy.a teraz szykuj sie na wyjazd
pawel.majewski Napisano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Napisano 12 Lutego 2008 Dzięki za pocieszenie Mam taką nadzieję...
pawel.majewski Napisano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Napisano 19 Lutego 2008 No i koleżanka wizę również dostała, miała większe szczęście ponieważ ma ją na 10 lat, ale cóż. Wszystko byłoby OK, ale zaczynamy mieć problem z noclegiem bo osoba, która miała nas przyjąć na czas pobytu tam najprawdopodobniej tego nie zrobi więc zostaliśmy na lodzie. Mamy rezerwacje biletów już aby zbić koszty na przelocie - wiadomo czym wcześniej tym taniej. Ja mam wizę niestety tylko na rok więc po prostu muszę ja wykorzystać. W najbliższym czasie zredagujemy wspólnie na forum jakąś prośbę o pomoc ze strony któregoś z forumowiczów, moze da rade niewielkim kosztem zalatwic cos aby móc gdzieś zwyczajnie się przespać. Bo życie miesiąc czy półtora w hotelu, hostelu czy motelu - OK NO PROBLEM, ale potrzeba kasy i to wiadomo nie małej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.