Skocz do zawartości

* * * - - 1 głosy

California Szukam Taniego Biletu Na Lato

california bilet

9 odpowiedzi w tym temacie

#1 kumateria

• Użytkownik
  • 8 Postów:

Napisano 27 styczeń 2012 - 23:05

Witam! Może ktoś doradzić w zakupie biletu na okres wakacyjny? Obecnie KLM z AF mają taką "srednia" promocje.Nie wiem jak sie bedą ceny kształtowaly za miesiąc lub dwa, a nie chce potem przepłacić i żalować. Moze mial ktos do czynienia z biletami do stanów na wakacje i moze doradzić kiedy najlepiej kupować? Chodzi mi dokładniej o Los Angeles
Obecnie bilety kształtują się w cenie +-2700. Jak myślicie będzie jeszcze szansa kupić taniej?

AdSense

• Advert

#2 sly6

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 18798 Postów:

Napisano 28 styczeń 2012 - 08:31

Nie bedzie juz taniej a drozej
zalezy tez skad chcesz leciec,czy masz sztywne ramy daty lotu do USA i powrotu ,mozesz np leciec z kilkoma przesiadkami,oczekiwac pare godz na przesiadke itd
"Pay it forward" zycie bedzie lepsze dla wszystkich :)
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..

Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje

#3 kumateria

• Użytkownik
  • 8 Postów:

Napisano 28 styczeń 2012 - 13:21

Moje daty są dość ruchome wylot pod koniec czerwca, a powrót w sierpniu. Miejsce wylotu również mogę dostosować, jeżeli cena będzie atrakcyjna.

#4 mariano85

• Użytkownik
  • 42 Postów:

Napisano 28 styczeń 2012 - 16:18

zobacz sobie www.Lufthansa.com ma najtansze loty na "west coast"
No i tak jak pisza poprzednicy to jest okres wakacyjny wiec rewelacji nie bedzie ja na twoim miejscu poczekał bym jeszcze z 2-3 tyg moze cos sie zmieni ale potem to bedzie juz tylko drozej! nawet 3500zł RT
powodzenia!!

o kurde patrzyłęm na przykładowe ceny no i wymiata 3000zł.....:( lol

#5 kumateria

• Użytkownik
  • 8 Postów:

Napisano 28 styczeń 2012 - 17:37

Tak lufthansa ma obecnie bardzo wysokie ceny. Obecnie w air france mozna kupic za niecale 2700 tylko, ze ta promocja trwa jeszcze 3 dni do konca miesiaca. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie rozmowy z urzednikiem na lotnisku w USA. Mianowicie jeżeli mam np bilet powrotny za równe 2 miesiące to czy urzędnik może zobowiązać mnie do wczesniejszego powrotu niż mam na bilecie?

AdSense

• Advert

#6 c4r0

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 299 Postów:

Napisano 28 styczeń 2012 - 18:11

Jakoś na początku czerwca kupowałem bilety przez lufthansę na lipiec/sierpień GDN-LAX i niestety były już po $1200. Więc 2700zł brzmi dla mnie tanio :P

#7 sly6

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 18798 Postów:

Napisano 28 styczeń 2012 - 20:19

z takim pobytem i biletem nie powinno byc problemu ale i tak urzednik decyduje na ile Cie wpuscic ;)
wytlumaczysz urzednikowi wrazie czego co bedziesz robic :)
"Pay it forward" zycie bedzie lepsze dla wszystkich :)
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..

Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje

#8 siemasz

• Użytkownik
  • 43 Postów:

Napisano 29 styczeń 2012 - 09:30

Wyświetl postUżytkownik kumateria dnia 28 styczeń 2012 - 17:37 napisał

... Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie rozmowy z urzednikiem na lotnisku w USA. Mianowicie jeżeli mam np bilet powrotny za równe 2 miesiące to czy urzędnik może zobowiązać mnie do wczesniejszego powrotu niż mam na bilecie?

Oczywiscie ,ze moze ale zapewne, jezeli Cie wpusci, to wbije na pol roku wize. Powodzonka!!

#9 rzecze1

• Użytkownik
  • 60 Postów:

Napisano 29 styczeń 2012 - 22:43

2700 zł do LAX na ten okres to bardzo dobra cena. Taniej nie będzie.

Pzdr.

AdSense

• Advert

#10 janek-zajac

• Użytkownik
  • 5 Postów:

Napisano 02 luty 2012 - 22:19

Wyświetl postUżytkownik kumateria dnia 27 styczeń 2012 - 23:05 napisał

Witam! Może ktoś doradzić w zakupie biletu na okres wakacyjny? Obecnie KLM z AF mają taką "srednia" promocje.Nie wiem jak sie bedą ceny kształtowaly za miesiąc lub dwa, a nie chce potem przepłacić i żalować. Moze mial ktos do czynienia z biletami do stanów na wakacje i moze doradzić kiedy najlepiej kupować? Chodzi mi dokładniej o Los Angeles
Obecnie bilety kształtują się w cenie +-2700. Jak myślicie będzie jeszcze szansa kupić taniej?

Witam
Zapisz się na newsletter wybranych linii lotniczych i poluj na promocje, jeśli cena jest teraz niekorzystna. Można też zarezerwować najtańszy bilet i później zrezygnować (oby bezpłatnie - czytaj warunki), jeśli pojawi się lepsza oferta.
Pozdrawiam
www.biletylotniczenajtaniej.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych