Witam! Może ktoś doradzić w zakupie biletu na okres wakacyjny? Obecnie KLM z AF mają taką "srednia" promocje.Nie wiem jak sie bedą ceny kształtowaly za miesiąc lub dwa, a nie chce potem przepłacić i żalować. Moze mial ktos do czynienia z biletami do stanów na wakacje i moze doradzić kiedy najlepiej kupować? Chodzi mi dokładniej o Los Angeles
Obecnie bilety kształtują się w cenie +-2700. Jak myślicie będzie jeszcze szansa kupić taniej?
California Szukam Taniego Biletu Na Lato
Rozpoczęty przez kumateria, 27 sty 2012 23:05
california bilet
9 odpowiedzi w tym temacie
AdSense
Napisano 28 styczeń 2012 - 08:31
Nie bedzie juz taniej a drozej
zalezy tez skad chcesz leciec,czy masz sztywne ramy daty lotu do USA i powrotu ,mozesz np leciec z kilkoma przesiadkami,oczekiwac pare godz na przesiadke itd
zalezy tez skad chcesz leciec,czy masz sztywne ramy daty lotu do USA i powrotu ,mozesz np leciec z kilkoma przesiadkami,oczekiwac pare godz na przesiadke itd
"Pay it forward" zycie bedzie lepsze dla wszystkich :)
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..
Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje
Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje
Napisano 28 styczeń 2012 - 16:18
zobacz sobie www.Lufthansa.com ma najtansze loty na "west coast"
No i tak jak pisza poprzednicy to jest okres wakacyjny wiec rewelacji nie bedzie ja na twoim miejscu poczekał bym jeszcze z 2-3 tyg moze cos sie zmieni ale potem to bedzie juz tylko drozej! nawet 3500zł RT
powodzenia!!
o kurde patrzyłęm na przykładowe ceny no i wymiata 3000zł.....
lol
No i tak jak pisza poprzednicy to jest okres wakacyjny wiec rewelacji nie bedzie ja na twoim miejscu poczekał bym jeszcze z 2-3 tyg moze cos sie zmieni ale potem to bedzie juz tylko drozej! nawet 3500zł RT
powodzenia!!
o kurde patrzyłęm na przykładowe ceny no i wymiata 3000zł.....
Napisano 28 styczeń 2012 - 17:37
Tak lufthansa ma obecnie bardzo wysokie ceny. Obecnie w air france mozna kupic za niecale 2700 tylko, ze ta promocja trwa jeszcze 3 dni do konca miesiaca. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie rozmowy z urzednikiem na lotnisku w USA. Mianowicie jeżeli mam np bilet powrotny za równe 2 miesiące to czy urzędnik może zobowiązać mnie do wczesniejszego powrotu niż mam na bilecie?
AdSense
Napisano 28 styczeń 2012 - 20:19
z takim pobytem i biletem nie powinno byc problemu ale i tak urzednik decyduje na ile Cie wpuscic 
wytlumaczysz urzednikowi wrazie czego co bedziesz robic
wytlumaczysz urzednikowi wrazie czego co bedziesz robic
"Pay it forward" zycie bedzie lepsze dla wszystkich :)
Napisano 29 styczeń 2012 - 09:30
Użytkownik kumateria dnia 28 styczeń 2012 - 17:37 napisał
... Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie rozmowy z urzednikiem na lotnisku w USA. Mianowicie jeżeli mam np bilet powrotny za równe 2 miesiące to czy urzędnik może zobowiązać mnie do wczesniejszego powrotu niż mam na bilecie?
Oczywiscie ,ze moze ale zapewne, jezeli Cie wpusci, to wbije na pol roku wize. Powodzonka!!
AdSense
Napisano 02 luty 2012 - 22:19
Użytkownik kumateria dnia 27 styczeń 2012 - 23:05 napisał
Witam! Może ktoś doradzić w zakupie biletu na okres wakacyjny? Obecnie KLM z AF mają taką "srednia" promocje.Nie wiem jak sie bedą ceny kształtowaly za miesiąc lub dwa, a nie chce potem przepłacić i żalować. Moze mial ktos do czynienia z biletami do stanów na wakacje i moze doradzić kiedy najlepiej kupować? Chodzi mi dokładniej o Los Angeles
Obecnie bilety kształtują się w cenie +-2700. Jak myślicie będzie jeszcze szansa kupić taniej?
Witam
Zapisz się na newsletter wybranych linii lotniczych i poluj na promocje, jeśli cena jest teraz niekorzystna. Można też zarezerwować najtańszy bilet i później zrezygnować (oby bezpłatnie - czytaj warunki), jeśli pojawi się lepsza oferta.
Pozdrawiam
www.biletylotniczenajtaniej.pl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych