Skocz do zawartości

Recommended Posts

Narzeczony może aplikować w esta i korzystać z visa waiver program. 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Chyba ze chciałby być w USA dłużej niż 3 miesiące, to wtedy potrzebuje wizy jak kazdy.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Jeśli pod słowem "wyjechać" kryje się emigracja, to tak - jak najbardziej wizy potrzebuje.

A jeśli chodziło Ci o wyjazd turystyczny, to przedmówcy już powiedzieli, jakie ma opcje.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


×