beatka233 Napisano 6 Marca 2008 Zgłoś Napisano 6 Marca 2008 Przez agencje wyslalam papiery na przedluzenie wizy. Jaki jest termin czekania na odpowiedz bo juz czekam z 2 miesiace. Dziekuje z gory za odpowiedz.
sly6 Napisano 6 Marca 2008 Zgłoś Napisano 6 Marca 2008 Jak ta agencja nie wyslala papierow lub tez zle wypelnila je to sie nie doczekasz zadnej odpowiedz,tak jest czasami z tymi niby agencjami .. A jesli wyslali i wszystko bylo dobrze wypelnione to troche poczekasz i moze byc nawet i 6 miesiecy na odpowiedz. ps mozesz napisac jaka to byla agencja(podrozy ) i w jakim miescie?
beatka233 Napisano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2008 Dokladnie w Linden NJ ale ja dostalam potwierdzenie z urzedu, ze moj wniosek do nich wplyna tylko tyle i cisza. Jestem ciekawa jak dlugo mam czekac az dadza mi odpowiedz, moze ktos przedluzal wize tak jak ja i moze cos powiedziec na ten temat. pa
karina Napisano 7 Marca 2008 Zgłoś Napisano 7 Marca 2008 Jesli sprawa jest zrobiona dobrze to dostaje sie odpowiedz dosc szybko. Jesli sa bledy badz watpliwosci to jest to dluzej badz/oraz masz RFE. Ja mam wiekszosc przedluzen z grudnia 2007 juz zatwierdzona wiec jesli w tym czasie wysylalas, a nie ma pytan do sprawy to oczekuj odpowiedzi na dniach.
ola27 Napisano 26 Marca 2008 Zgłoś Napisano 26 Marca 2008 a jaka wize przedluzasz? jesli turystyczna to podobno od pewnego czasu jest z tym bardzo ciezko (wiekszosc odmow). ale tak czy tak odp powinienes dostac do pol roku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.