beatka233 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Przez agencje wyslalam papiery na przedluzenie wizy. Jaki jest termin czekania na odpowiedz bo juz czekam z 2 miesiace. Dziekuje z gory za odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Jak ta agencja nie wyslala papierow lub tez zle wypelnila je to sie nie doczekasz zadnej odpowiedz,tak jest czasami z tymi niby agencjami .. A jesli wyslali i wszystko bylo dobrze wypelnione to troche poczekasz i moze byc nawet i 6 miesiecy na odpowiedz. ps mozesz napisac jaka to byla agencja(podrozy ) i w jakim miescie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beatka233 Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 Dokladnie w Linden NJ ale ja dostalam potwierdzenie z urzedu, ze moj wniosek do nich wplyna tylko tyle i cisza. Jestem ciekawa jak dlugo mam czekac az dadza mi odpowiedz, moze ktos przedluzal wize tak jak ja i moze cos powiedziec na ten temat. pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
karina Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Jesli sprawa jest zrobiona dobrze to dostaje sie odpowiedz dosc szybko. Jesli sa bledy badz watpliwosci to jest to dluzej badz/oraz masz RFE. Ja mam wiekszosc przedluzen z grudnia 2007 juz zatwierdzona wiec jesli w tym czasie wysylalas, a nie ma pytan do sprawy to oczekuj odpowiedzi na dniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ola27 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 a jaka wize przedluzasz? jesli turystyczna to podobno od pewnego czasu jest z tym bardzo ciezko (wiekszosc odmow). ale tak czy tak odp powinienes dostac do pol roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.