Jackie Napisano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2008 Chłopak ma 16 lat - jakoś wątpię by ciocia wyrzuciła go na ulicę
sly6 Napisano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2008 Jackie sa rozne osoby i nie ma roznicy czy to rodzina czy tez ktos obcy. jemu zycze jak najlepiej jak i kazdemu innemu.
Patrix Napisano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2008 hmm podajecie te zarobki dla 16 latka? czyli mam rozumiec, ze dla doroslych sa wyzsze czy jak? ;D Z tego co wiem w Kalifornii minimalna stawka to $8 za godzine...
gabrielangel Napisano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2008 hmm podajecie te zarobki dla 16 latka? czyli mam rozumiec, ze dla doroslych sa wyzsze czy jak? ;DZ tego co wiem w Kalifornii minimalna stawka to $8 za godzine... Powiedz to wszystkim "agricultural workers" zza poludniowej granicy, ktorzy czasem dostaja po 4$ Mysle ze ciocia nie bedzie podpisywala z nim kontraktu, wiec stawke minimalna moga sobie ustalic nawet na poziomie robienie prania co tydzien i sprzatania garazu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.