Khamman Napisano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2008 ok dzieki...ale chcialbym wiedziec jeszcze czy ds11 wypelnia sie po polsku czy trzeba po angielsku?
neith Napisano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2008 No pomyśl. Obywatelka USA składa podanie o paszport. W USA. Po polsku??
sly6 Napisano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2008 neith Ona bedzie skladac podanie w Ambasadzie USA w Warszawie ..
neith Napisano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2008 Ok, byłam pewna, że chodzi o USA. Niemniej jednak podanie powinno być wypełnione po angielsku, w końcu to aplikacja OBYWATELA amerykańskiego o wydanie paszportu.
angie13 Napisano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2008 ok dzieki...ale chcialbym wiedziec jeszcze czy ds11 wypelnia sie po polsku czy trzeba po angielsku? Znalazlam ta aplikacje i ona jest w jezyku angielskim .Jest to aplikacja w ktorej Twoja zona bedzie musiala podac swoje dane osobiste np miejsce urodzenia,date urodzenia ,imiona rodzicow ,adres zamieszkania itd. Musi miec tez potrzebne dokumenty stwierdzajace ze jest obywatelem USA. Aplikacja jest smiesznie latwa i bardzo zrozumiala.Podaje link do sciagniecia tej aplikacji .Twoja zona moze ja wypelnic online. http://www.state.gov/documents/organization/79955.pdf
Khamman Napisano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2008 ok dziekuje bardzo..ja pytam o wszystko na wszelki wypadek...;-)
Khamman Napisano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2008 hmmm ale wczesniej napisano ze wszystkie dokumenty musza byc orginalne wiec trzeba po nie jechac do ambasady?? i wypelnic na miejscu??
angie13 Napisano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2008 Tak to prawda.Jako ze Twoja zona bedzie wyrabiala paszport po raz pierwszy to musi zrobic to osobiscie w ambasadzie. Mozecie sobie jednak sciagnac te aplikacje tak dla przykladu zeby potem wiedziec jak ja wypelnic.
angie13 Napisano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2008 angie13 narazie to jest jego dziewczyna wiem ,wiem Sly6 ale to chyba bez roznicy bo ta sama aplikacje ona musi wypelnic bez roznicy czy zona czy dziewczyna
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.