floorek Napisano 22 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2008 Ktos tutaj jest w bledzie. Chodzi tutaj o inteligencje Amerykanow. Gdyby nie te zabezpieczenia to kazdy by mial iphona i by probowal go uruchomic z tmobile albo sprintem. W lutym kupowalem iphone'a dla kolegi z Polski. Poszedlem do apple store i tam mi sugerowali podpisanie kontraktu, ale ja odmowilem. Wiadomo, ze iphone nie bedzie dzialal w innej sieci niz AT&T, stad tez sugestia by wziac kontrakt. Moje 0.02 pln
FUGAZI Napisano 23 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2008 ...ale tu sie rozchodzi o iPhony 3G, z tymi poprzedniej generacji nie było większych problemów, sam kupiłem kilka i nikt mi nawet nie sugerował kontraktu. Teraz Apple zmienił zasady i podchodzi do nich bardziej restrykcyjnie. Co ma do tego inteligencja Amerykanów?
Magnum Napisano 24 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2008 Ktos tutaj jest w bledzie. Chodzi tutaj o inteligencje Amerykanow. Gdyby nie te zabezpieczenia to kazdy by mial iphona i by probowal go uruchomic z tmobile albo sprintem.W lutym kupowalem iphone'a dla kolegi z Polski. Poszedlem do apple store i tam mi sugerowali podpisanie kontraktu, ale ja odmowilem. Wiadomo, ze iphone nie bedzie dzialal w innej sieci niz AT&T, stad tez sugestia by wziac kontrakt. Moje 0.02 pln Po pierwsze iPhone'a 3G DA SIĘ ODBLOKOWAĆ i BĘDZIE działać w każdej innej sieci.. dużo osób ma iPhone'a 3G w T-Mobile nie bedzie dzialac jedynie w sieci 3G T-Mobile i to wcale nie z powodu zadnych zabezpieczen.. ta siec i tak jest tylko w NYC wiec zadna strata jak tam nie mieszkasz wiec nie wiem dlaczego wymyslasz ze nie bedzie dzialal w innej sieci. poza tym ze sprintem nie moze dzialac bo sprint to nie sieć GSM.
david7211 Napisano 25 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2008 A może zamiast iPhona kupić jakiś naprawdę dobry telefon a nie szajs ???
tKC Napisano 29 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2008 to ile w koncu kosztuje iPhone 3G jesli pojdzie sie do sklepu w stanach i bedzie chcialo sie go kupic bez podpisywania umowy ??
FUGAZI Napisano 29 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2008 W sklepie nie kupisz go bez podpisywania umowy. Bez umowy mozesz go kupic na eBayu albo craigsliscie, ceny wachaja sie od 750$-1000$.
Magnum Napisano 30 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2008 Zgadzam się w stu procetnach - polecam np. nokia e90 :]
rubia Napisano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2011 czy coś się zmieniło jeśli chodzi o Iphone od 2008r.? czy można go kupić bez podpisywania umowy? jaki jest koszt?, no i czy będzie działał w Polsce?
nency de Napisano 7 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2012 Just find good coupon and save money on iphone.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.