Paulina_89 Napisano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 Tego nie jestem w stanie powiedzieć, mój chłopak mówił, że "everywhere I want" czyli mamy wybór. Jego rodzice mieszkają w Texasie, więc może na początek gdzieś w tej okolicy, ale mam jeszcze sporo czasu do zastanowień, więc pytam o poradę póki jeszcze mam wybór
sly6 Napisano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 No to w tym stanie nie spotkasz duzej Polonii aby mogla brac udzial w lekcjach a jak sa to Oni juz umieja jezyk Moze nauka jezyka polskiego?
gal Napisano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 No to w tym stanie nie spotkasz duzej Polonii aby mogla brac udzial w lekcjach a jak sa to Oni juz umieja jezyk Moze nauka jezyka polskiego? Moze zdziwilbycsie sly ale tam moze byc wieksza polonia niz gdziekolwiek tylko INNA Polonia, nie czysto greenpoincka co bardzo dobrze http://www.forum-polonia-houston.com/
Paulina_89 Napisano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 No to w tym stanie nie spotkasz duzej Polonii aby mogla brac udzial w lekcjach a jak sa to Oni juz umieja jezyk Moze nauka jezyka polskiego? żeby uczyć języka polskiego musiałabym mieć chyba jeszcze jakieś uprawnienia. To, że jestem - native speaker - raczej nie wystarczy. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.