ewa k Napisano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2008 jak zadzwonisz do ambasady ,aby umowic sie na rozmowe ,polaczysz sie z konsultantem ,ktory zapyta cie o dane i numer paszportu, nastepnie poda Ci dwie daty i godziny w ktorych mozesz sie wstawic na rozmowe i nic poza tym.
Yuuhi Napisano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2008 ah dzieki wielkie...a to,ze nie dostane wizy w zaleznosci do ubioru nie dostane to sobie zdaje sprawe, raczej chodzilo mi o to jak by sie wypadalo ubrac
Yuuhi Napisano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2008 jeszcze jedno pytanie tam zawsze tak zajete?? czy tylko ja mam takiego pecha? p.s sorry za 2 posty pod rzad
wis86 Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2008 chyba masz pecha chyba ze taki dzien ze duzo osob dzwoni ja dzwoniłem dwa razy i bez problemów było pozdro
sly6 Napisano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2008 nie zawsze tam jest zajete ,pewnie taka byla nietypowa pora dnia
Yuuhi Napisano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2008 lol to ja mam naprawde jakiegos pecha...od godziny 17 probuje sie dodzwonic i albo jest zajete albo sie odzywa glos i mowi 'abonent czasowo niedostepny' :| juz 2 godziny tak....
Yuuhi Napisano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2008 Pewnie tak zrobie 0701 77 44 00 to ten numer nie? (tak sie tylko upewniam) ostatni raz zadzwonie i daje sobie spokoj na dzisiaj....mam nadzieje,ze ten caly przyjazd Condzi Rice nie wplynie na dzialanie konsulatu ehhh
grodek Napisano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2008 Spróbuj z komórki na *740 94 00 Mnie też nie udało się wbić na ten stacjonarny, a z komórki poszło bez problemu. Może Twój numer stacjonarny ma zablokowane wyjście na o 7XX. Ja coś takiego sobie zafundowałem i dopiero przy okazji telefonu do konsukatu sobie o tym przypomniałem Cena za 1 minutę taka sama. Aha i jeszcze jedno - jeżeli umawiasz się np. na godzinę 8.30 (ja tak się umówiłem) to przyjdź na rozmowę wcześniej. Niestety godziny wizyt nie są w żaden sposób respektowane przez polską ochronę i osoby umówione np. na godzinę 11.00 przychodzące o godzinie 8.00 też są wpuszczane. W moim przypadku finał był taki, że przyszedłem punktulanie o 8.25 i przed sobą miałem 40 osób w kolejce (głównie tych umówionych na późniejsze godziny) Wkurzające to, bo według mnie przyłazi się na tą godzinę na którą się umówiło, ale jak widać nasi rodacy tak niespiesznie wymieniający dowody osobiste do konsulatu przylażą bladym świtem...
sly6 Napisano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2008 Termin spotkania z konsulem można uzyskać od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00 - 20:00 dzwoniąc pod numer: 0 300 700 120 - z telefonów stacjonarnych w Polsce (4,88 PLN za minutę) http://polish.poland.usembassy.gov/visas/n...w_to_apply.html jak widzisz dlatego masz klopoty z umowieniem sie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.