Yuuhi Napisano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja wzialem telefone z tego adresu i na tej stronie jest wlasnie ten numer 0701, ambasada moglaby w koncu sie zaktualizowac jak trzeba hehe no nice jutro bede dzwonil http://polish.poland.usembassy.gov/poland-...w_to_apply.html
Yuuhi Napisano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2008 Ok pytanie kolejne co jak sie np spoznie na umowiona godzine? to juz nie mam szansy wejsc? aha i jeszcze, czy odpowiedz,ze w celach turystycznych jest wystarczajaca? czy lepiej byloby to troche opisac?
sly6 Napisano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2008 a zamierzasz tam kogos odwiedzic, czy tez lecisz zwiedzac i nic wiecej?? jak sie spoznisz na rozmowe to trzeba bedzie podejsc do ochrony i powiedziec na ktora sie mialo godzine i jesli nadal Konsulowie beda przyjmowac to Cie wpuszcza
Yuuhi Napisano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2008 odwiedzam znajomego u ktorego mam mieszkac przez ten czas jak tam bede...no i kilku znajomych z innych stanow i to generalnie z nimi mam zwiedzac
sly6 Napisano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2008 To jak wpiszesz adres w ds 156 ktoregos znajomego to wpisz ze odwiedzisz znajomego plus zwiedzanie.
Yuuhi Napisano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2008 Ok, to teraz ostatnie pytanie. Bo oni prosza o nieprzynoszenie urzadzen elektornicznych i tutaj moj problem, bo ja jade z pomorza do wawy i sobie nie wyobrazam zeby nie jechac np bez komorki, lol mozna to gdzies tam przy wejscu do ambasady w depozyt zlorzyc i potem odebrac przy wyjsciu?
sly6 Napisano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2008 Jest depozyt i bedzie mozna zlozyc takie urzedzenia u Panow z ochrony
Yuuhi Napisano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2008 ok sweet no to wish me luck tommorow, i'll prolly need it hehe
Yuuhi Napisano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2008 chcialem goraco podziekowac za cala udzielona pomoc dzisiaj dostalem turystyczna na 10 lat Dzieki Wielkie
sly6 Napisano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2008 to moze napisz jak bylo,czy duzo osob dostalo wize,....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.