angelina Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Drodzy Forumowicze, Mam taka sytuacje: 1. Mam narzeczonego obywatela USA i staramy sie o wize K1 2. Jestem teraz w USA na wizie turystycznej i promesa mi wygasa za 2 tyg Nie chce wracac do kraju za 2 tyg bo nie chce rozlaki, mysle wiec o przedluzenie wizy turystycznej. Czy mam duze szanse ze mi ja przedluza? Czy ma znaczenie ze czekam na K1? Czy moge sobie narobic jakichs klopotow starajac sie o przedluzenie turystycznej? Pozdr A Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUGAZI Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Może lepiej wziąść ślub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Kiedys mialabys duza szanse na przedluzenie wizy a teraz nie jest to takie latwe i proste. Co do starania sie o wize k-1 to lepiej bedzie jak bedziesz isc ta droga a wyslac papiery o przedluzenie mozesz i jesli otrzymasz odmowe to przez ten czas jestes legalnie na terenie USA ,pamietaj aby wyslac papiery o przedluzenie pobytu wczasie kiedy jestes legalnie.A jesli dostaniesz odmowe to wracasz do Polski i czekasz na k-1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.