FUGAZI Napisano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Pytania jakie mogą być zadane na interview w sprawie GC opartej na małżeństwie z obywatelem. Marriage Based GC Interview Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milka83 Napisano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Pytania jakie mogą być zadane na interview w sprawie GC opartej na małżeństwie z obywatelem.Marriage Based GC Interview Ciekawa stronka. Musze przyznac, ze "odnalazlam" tam wszystkie pytania, ktore nam zadawano (o zarobki, rodzine, samochody, pierwsze spotkanie, prace itp.). Nie moge jednak uwierzyc, ze urzednik moglby zapytac jaka jest nasza ulubiona pozycja seksualna - jedno z przykladowych pytan na tej stronie. Mimo wszystko wydaje mi sie to zbyt osobiste hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowflake girl Napisano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzieki, wlasnie dzis dostalam list z data interview, trzeba bedzie przetrenowac swoja droga niektore pytania sa dosc hmm.. "ciekawe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akma Napisano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nie moge jednak uwierzyc, ze urzednik moglby zapytac jaka jest nasza ulubiona pozycja seksualna A jak nie mamy wspólnej ulubionej, tylko każdy swoją, to odmowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justa_zab Napisano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 snowflake girl, kiedy masz interview? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowflake girl Napisano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 11 lutego, ty tez masz jakos niedlugo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justa_zab Napisano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 ja mam 18.02 i chociaz jestesmy razem juz troche i wszystko jest prawdziwe to i tak sie troche strsuje. Dasz znac po wszystkim jak poszlo i o co pytali?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowflake girl Napisano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 jasne ze dam, ja tez sie stresuje, moj luby jakos nie bardzo, uwaza ze wszystko bedzie dobrze a gdzie masz interview ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justa_zab Napisano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dokladnie!! Moj maz tak samo sie nie przejmuje nic a nic! Ja moze dlatego, ze jestesmy malzenstwem dopiero 3 miesiace i wspolnych rachunkow i dowodow tego typu nie za duzo udalo nam sie jeszcze uzbierac... jestem jednak dobrej mysli. Interview w Milwaukee, a Wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowflake girl Napisano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 w San Antonio, bedzie dobrze, badz dobrej mysli i odezwij sie jak poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.