Zbyszek825 Napisano 10 Maja 2010 Zgłoś Napisano 10 Maja 2010 Myślę że wylot do Los Angeles a potem pożyczenie samochodu na np 16 dni i zwiedzić Yosemite Park,Yelowstone,Monument Valley,Dolinę śmierci,GraND cANYON, lAS vEGAS,sAN fRANCISKO.
wb88 Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2010 Hej! Ja planuje wyjazd w 2011 roku z Adventure Club. Niestety też nie mam z kim jechać, a sam pierwszy raz do USA - mam pewne obawy. Ktoś może korzystał z usług tego pośrednika? Ktoś się wybiera w tym roku?
Mlody Napisano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2010 Ja wybieram się razem z narzeczoną do Quad Graphics z Adventure Club Polska także pierwszy raz. Rozważam takie miejsca jak lomira i hartford. Zostawiam tutaj namiar na siebie może się zgadamy jakoś W kupie raźniej, sam nie wiem co i jak bo to pierwszy raz. gg 2252744
Monika4321 Napisano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2011 Hej, szukam chętnych towarzyszy na wspólny wyjazd i podróżowanie Skąd jesteś: Warszawa Przewidywana data wyjazdu i czas pobytu/podróżowania: wyjazd w okolicach 20.06 i pobyt do ok 25.09 Miasta w których chcieli byście pracować: pn-wschodnia część stanów Miejsca które chcecie zwiedzić: wschodnie wybrzeże i może zahaczyć o Kanadę Moje gg: 1181178
sly6 Napisano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2011 Monika co do Kanady to masz paszport biometryczny aby wjechac bez wizy
pawel200sx Napisano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2011 Siema! I jak tam ma się sprawa organizujecie się jakość, ja też planuję wyjechać do USA, (pod koniec czerwca i wrócić pod koniec września), również poszukuję ludzi, bądź grup do których można się dołączć, jeżeli coś się będzie działo to pisze tutaj, albo na GG: 4000699 Pozdro!
Mag_da88 Napisano 15 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2011 Witam wszystkich! Miło się czyta wasze posty, fajnie jest wiedzieć, że jest więcej osób gotowych do wspólnej integracji za oceanem! Ja już od dłuższego czasu myślę o wyjeździe na jakiś program do USA ale jak widać nadal jestem na etapie zbierania informacji i szukania osób chętnych na taki wyjazd!Jest już luty więc najwyższa pora na konkrety dla tego jeśli jest ktoś w podobnej sytuacji co ja niech pisze mój mail: magggda89@gmail.com ! Pozdrawiam!
sly6 Napisano 15 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2011 zapraszam na inny temat,,, http://www.usa.info.pl/board/Work-and-Trav...11--t16215.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.