bigguy Napisano 18 Marca 2009 Zgłoś Napisano 18 Marca 2009 Przyznam Ci racje maly domek ale swoj.na zewnatrz tez bardzo ladnie wszystko na miejsciu itp.Jak napiszesz do nich na priv i odpisza to napisz potem!!!z gory thx swoje bo swoje ale mobile home to nie jest dobra inwestycja to tak jak kupno samochodu ktory z czasem traci na wartosci
Paweł z wroc Napisano 23 Marca 2009 Zgłoś Napisano 23 Marca 2009 No niby tak ale przecież oni chyba nie będą z tym jeździć przecież jakie auto uciągnie taką przyczepę wielką to chyba już jest na stałe tam. A tak z innej beczki wie ktoś może ile takie coś kosztuje?
bigguy Napisano 23 Marca 2009 Zgłoś Napisano 23 Marca 2009 no ale to nie ma znaczenia czy oni beda ten domek gdzies przetransportowywac czy nie, czy moze beda mieszkac w tym miejscu do konca zycia, fakt jest faktem ze jest to mobile home i traci na wartosci z czasem, jest to domek z zapalek wiekszy wiaterek powieje i sie przewroci, a poza tym szybko sie sypie, na wartosci sie traci no jeszcze tak jak teraz kiedy caly real estate idzie w dol to juz w ogole - ceny sa rozne mozna to cos pewnie dostac za 10-15k ale i za 50k tez
rauls Napisano 23 Marca 2009 Zgłoś Napisano 23 Marca 2009 no widzialem na naszej klasie maja fotke, no i walneli sobie dwa wozki, jedna to toyota corolla a to drugie to jakies suv ale nie wiem co to za marka, dziwna konstruckja Bigguy ten suv to Buick Rendezvous
kubons34 Napisano 30 Marca 2009 Zgłoś Napisano 30 Marca 2009 Ma ktos moze jeszcze jakiejs odcinki "Zielonej Karty"???
Bartekm Napisano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2009 Ja jak zawsze ogladalem ten serial to chcialem jechac do USA.Zawsze ale to po kazdym odcinku myslalem czy kiedys tam wyladuje.No i sie udalo.
Bartekm Napisano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2009 No jestem 3 lata i swoja przyszlosc wiaze z USA
kubons34 Napisano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2009 a w jakim miescie mieszkasz???na co jestes w USA?
kuba_grd Napisano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2009 Gratuluje P.S. Jak sie dostales? Chodzi mi o np. sponsoring przed pracodawce itd.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.