kuba_grd Napisano 8 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2009 Nowego pewnie nie zrobia Wydaje mi sie ze teraz predzej o Anglii/Irlandii by zrobili (bardziej "na topie" jest chyba). A puscic by w sumie mogli tylko tez nie wiem czy nie stwierdza ze im sie to nie oplaca (mala ogladalnosc). Moze sie myle... edit: Pawel mnie uprzedil
sly6 Napisano 8 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2009 Napisac mozna do nich a co z tym zrobia to sami zobaczycie
kuba_grd Napisano 8 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2009 Wyslalem wlasnie tego maila z ciekawosci Teraz tylko pozostaje czekac na odpowiedz
Paweł z wroc Napisano 8 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2009 hah ja tez wysłałem moze jak zobaczą ze takie zainteresowanie to wyemitują xD
bigguy Napisano 9 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2009 wlasnie mogli by zrobic jestem ciekaw co porabia staszek i ela ??? czy dalej zamiataja ulice ????? haha a jak by chcieli kogos nowego to chetnie moga nakrecic nowa edycje zielonej karty ze mna nie mam nic przeciwko staniu sie nowym bohaterem polskiej emigracji hahahahah
sly6 Napisano 9 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2009 bigguy na youtube jest wiele takich lub tez podobnych filmow wiec do dziela
pawelek123 Napisano 9 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2009 serial o polskich emigrantach na wyspach już był na TVN , podajże bitwa o Anglię
rafal723 Napisano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Lutego 2009 Wyslalem wlasnie tego maila z ciekawosci Teraz tylko pozostaje czekac na odpowiedz hah ja tez wysłałem moze jak zobaczą ze takie zainteresowanie to wyemitują xD Chodzi Wam, o wysłanie do TVN n/t "Chicago" ? Jak tak, tez sprobuje.
Paweł z wroc Napisano 9 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2009 pisałem i do tvp i do tvn to tvp narazie nie ma w planach powtarzać zielonej karty a tvn nic nie odpowiada
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.