kubons34 Napisano 15 Marca 2009 Zgłoś Napisano 15 Marca 2009 Bigguy skad wiesz, ze kupili mobile home???ona nazywala sie Ola Frabinska
kuba_grd Napisano 15 Marca 2009 Zgłoś Napisano 15 Marca 2009 no ela i staszek zrobili niezly postep, kupili sobie mobile home hahahahhahahahahhahahaa czy ktos pamieta jak na nazwisko miala ta mloda laska co pojechala do Chicago bo na imie miala chyba Malgosia jak pamietam no ona jeszcze najrozsadniejsza byla z nich wszystkich, i przynajmniej znala jezyk No wlasnie o nia tez mi chodzilo. Ciekawe jak jej sie poukladalo, dlatego wspomnialem o niej wlasnie Elzbieta faktycznie jest, nie wiem czemu nie moglem jej znalezc kiedys :-P
kuba_grd Napisano 15 Marca 2009 Zgłoś Napisano 15 Marca 2009 Bigguy skad wiesz, ze kupili mobile home???ona nazywala sie Ola Frabinska Jest na NK ale ma zablokowana galerie wiec zonk ;-P
bigguy Napisano 15 Marca 2009 Zgłoś Napisano 15 Marca 2009 Bigguy skad wiesz, ze kupili mobile home???ona nazywala sie Ola Frabinska no widzialem na naszej klasie maja fotke, no i walneli sobie dwa wozki, jedna to toyota corolla a to drugie to jakies suv ale nie wiem co to za marka, dziwna konstruckja
kubons34 Napisano 16 Marca 2009 Zgłoś Napisano 16 Marca 2009 nom tez widzialem.ciekawe co tam u nich.A mlody Bartek ma chyba forda mustanga bo dwa zdjecia na nk
Paweł z wroc Napisano 16 Marca 2009 Zgłoś Napisano 16 Marca 2009 Ale w sumie niby skromny ten domek Wysockich ale pomyślcie sobie jak by u nas ludzie mieszkali w takich domkach to założę się że nie było by tak ładnie w koło, ścięta trawka ładne ścieżki. Ciekawe czy to jakaś polska okolica czy mieszkają tam też amerykanie... Chyba napisze do nich prywatną wiadomość z pytaniem jak tam im się wiedzie
kubons34 Napisano 16 Marca 2009 Zgłoś Napisano 16 Marca 2009 Przyznam Ci racje maly domek ale swoj.na zewnatrz tez bardzo ladnie wszystko na miejsciu itp.Jak napiszesz do nich na priv i odpisza to napisz potem!!!z gory thx
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.