jkb Napisano 21 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2017 Godzinę temu, bigguy napisał: oh St. John ..... tez tam patrze na jakis kolejny zakup, wiec kto wie. ale tez patrze w calej okolicy Northwest Indiany wiec .... a tam jest super dzielnica nowa co mi sie bardzo podoba .... the Preserve ..... przy White Oak Ave. pomiedzy 101 a 93 .... tam jest wypas na maksa .... To juz bardzo blisko! My tez tam w nowym budownictwie szukalismy ale zdecydowalismy sie na juz stojacy dom, wiec odrobine na wschod od white oak ave. Piekna okolica!
bigguy Napisano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Listopada 2017 To pewnie mieszkasz na tej dzielnicy gdzie mam znajoimych, ktorzy mi zawsze sluzyli dobrymi radami w kwesti obslugi i zabawy z przyczepa. Nie pamietam jak ta dzielnica sie nazywa, ale jest tam duzo przyrody i drzew dookola, czego nie spotyka sie na wielu dzielnicach ... ale i masz super, ze jestes tak blisko produce depot, nie wiem czy tam kupujesz ale jak dla mnie ten sklepik to rewelacja, zeby wiecej takich bylo w okolicy, niestety ciezko o takie miejsca jak narazie.
ilya_ Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 za postojowe [ popsuta ciezarowka ] w firmie Ci placa ?
jkb Napisano 24 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2017 Dnia 11/22/2017 o 08:45, bigguy napisał: To pewnie mieszkasz na tej dzielnicy gdzie mam znajoimych, ktorzy mi zawsze sluzyli dobrymi radami w kwesti obslugi i zabawy z przyczepa. Nie pamietam jak ta dzielnica sie nazywa, ale jest tam duzo przyrody i drzew dookola, czego nie spotyka sie na wielu dzielnicach ... ale i masz super, ze jestes tak blisko produce depot, nie wiem czy tam kupujesz ale jak dla mnie ten sklepik to rewelacja, zeby wiecej takich bylo w okolicy, niestety ciezko o takie miejsca jak narazie. No produce depot mam jakies 7-8 minut samochodem, a mieszkam troche na poludnie, mniej wiecej na wysokosci Alsip. Wczesniej mieszkalismy kilka lat w Sherwood Lake Apartments, troche blizej bylo do wszystkich sklepow, knajp, itp. Ale czas dojazdu do pracy w Chicago ten sam, wiec nie jest tak zle
bigguy Napisano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 24 Listopada 2017 17 godzin temu, ilya_ napisał: za postojowe [ popsuta ciezarowka ] w firmie Ci placa ? No placa ale raz, ze musze sie dopominac caly czas a dwa, to musze walczyc o jakas konkretna zaplate bo oni chca rzucic na stol tyle co kot naplakal, najchetniej by zaplacili $50 za 24h . Wiesz, ludziom sie wydaje, ze kierowca siedzi i dostaje kase za nic nie robienie. Ale prawda wyglada tak, ze siedzenie gdzies przez takie 24h to jest katorga i nawet za $200 mnie sie za bardzo nie chce. Ja wole wrocic do domu i miec czas na wazniejsze sprawy niz zarobic owe $200 za siedzenie i nic nie robienie gdzies na wygwizdowku. Bo to naprawde jest katorga. Mozna tego nie widziec dopoki sie przez to nie przejdzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.