pelasia Napisano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2018 Moze warto jakiegos bloga zalozyc, bo nie wiem czy tu ktos te filmiki oglada. Ten temat to tak trochę jak rozmowa samym z sobą... zero aktywności że strony innych od listopada.
andyopole Napisano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2018 10 godzin temu, pelasia napisał: Moze warto jakiegos bloga zalozyc, bo nie wiem czy tu ktos te filmiki oglada. Ten temat to tak trochę jak rozmowa samym z sobą... zero aktywności że strony innych od listopada. No chyba "że ktoś musi, inaczej się udusi" Próbowałem te filmy oglądać ale ani razu nie udało mi się dotrwać do konca.
bigguy Napisano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 23 Marca 2018 Nie gadajcie, nie gadajce, dobrze jest ... ja po prostu za bardzo nie mam czasu sie zajmowac tym calym nagrywaniem aczkolwiek postanowilem sprobowac ... to jest naprawde czasochlonne zajecie ... w miare mowliwosci postaram sie zwiekszyc jakosc filmikow jak i sam przekaz !
bigguy Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2019 A ja jestem na stale juz w NWI. Do Illinois wracac nie zamierzam. Nie znosze tego stanu. I dalej kupuje nieruchomosci bo juz tak zygam praca na etatcie, ze to poezja.
bigguy Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2019 Kolejny wynajem i kolejny maly krok w strone wolnosci finansowej. Pamietajcie ; robota to glupota!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.