al86bundy Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 wie ktoś na czym polega test antynarkotykowy i co wykrywa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreedMed Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 wie ktoś na czym polega test antynarkotykowy i co wykrywa? Polega na nasikaniu do pojemnika i wykrywa wiekszosc narkotykow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paper Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 wie ktoś na czym polega test antynarkotykowy i co wykrywa? Dokladnie.....daja ci maly plastikowy pojemnik, kaza nasikac do niego...Nastepnie zakrecaja na nim przykrywke polaczona z papierowym wskaznikiem, ktory to wskaznik zatapia sie w Twoim moczu. Czekaja okolo 5 minut i kiedy wskaznik zaczyna sie robic kolorowy wtedy sa wyniki. Nie pamietam dokladnie jaki kolor co oznacza, ale raz pamietam, ze moj wskaznik pokazal wszystkie kolory teczy i koles mi oswiadczyl, ze bralem heroine, kokaine i palilem crack:)...ja mu na to, ze niemozliwe, bo predzej raczej bym mogl miec alkohol we krwi, ale narkotyki mnie raczej nie dotycza...Oczywiscie koles nie uwierzyl, bo w Chicago, to raczej nieprawdopodobne, w zwiazku z tym udalem sie na badanie krwi, zaplacilem $150 i pokazalem swistek, ze jestem czysty...Przeprosili i wszystko wrocilo do normy. Tak na marginesie...tu gdzie pracuje, testy na obecnosc narkotyku przeprowadza sie okolo co miesiac....mialem problem, bo okazalo sie , ze tester, ktorego uzyli na mnie byl jakis przeterminowany i pokazywal glupoty:)..takie zycie czasem, ale czasem jest niefajnie, bo oskarzaja Cie o cos czego nie zrobiles...takie zycie..Pozdrawiam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosiash_umysloof Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Polega na nasikaniu do pojemnika i wykrywa wiekszosc narkotykow. Zgadza sie. Jezeli chodzi o konkrety to ww test wykrywa: 1. Cocaine (COC) 2. Marijuana (ThC) 3. Methamphetamine (MAMP) 4. Morphine/Opiates (OPI) 5. Amphetamine (AMP) Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Byl taki post o narkotykach,jak sie sprawdza itp,dobrze poszukaj i jak sie nie myle on jest w dziale work i travel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al86bundy Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 znalazłem ten post ale tam tylko trawa i trawa a mnie interesuje amfetamina i w jakim czasie jest do wykrycia miesiąc rok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosiash_umysloof Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 www.google.pl <- tam masz od cholery informacji na ten temat. Swoja droga ciekawe, pytac ludzi na forum poswieconym WAT itp o to jak dlugo w organizmie utrzymuje sie amfetamina, brawo Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreedMed Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 znalazłem ten post ale tam tylko trawa i trawa a mnie interesuje amfetamina i w jakim czasie jest do wykrycia miesiąc rok? Okres potrwania amfetaminy to 10 dni. W moczu mozna ja wykryc do 2-3 dni. Nie mowiac o tym ze niezle rabie czache i robi ci sieczke z mozgu, ze o schizofreni nie wspomne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 www.google.pl <- tam masz od cholery informacji na ten temat. Swoja droga ciekawe, pytac ludzi na forum poswieconym WAT itp o to jak dlugo w organizmie utrzymuje sie amfetamina, brawo Pozdrawiam. Czepiacie sie czlowieka, wzielo sie speeda, poprawilo zielem a teraz dupcia sie trzesie ze strachu. Poza tym, pytajacy posluguje sie wiele mowiacym nickiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al86bundy Posted March 7, 2009 Author Report Share Posted March 7, 2009 ludzie z w&t są studentami więc im te sprawy nie są obce a przy tym al bundy był wielkim atletą i nie brał takiego świństwa a mi się zdażyło raz mi wcisnęli i bardzo żałowałem tego nigdy więcej pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.