Skocz do zawartości

Bilet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Lidka czasami dla urzednika ma znaczenie na jaki czas masz bilet wykupiony i dlatego najlepiej kupic bilet taki na 2-3 miesiace aby nie zbudzac duzych podejrzen-wazne jest co wpisalas w ds 156 ze ile bedziesz w USA,co do biletu w 1 strone to po 1 On jest warty 80% biletu w 2 strony no i moze byc tak ze USA zobaczysz z lotniska a tego bys chyba nie chciala,prawda>

Napisano

Dzięki za radę! Gdzie mam najtaniej kupić bilet czy uda mi się jeszcze załapać pod koniec maja lub początek czerwca i czy jak kupie np. na 3 ms.to urzednicy dadzą mi taki czas pobytu bo nie wiem czy to tak działa.Wpisane mialam 2 miesiące w ds 156. Wiec na jaki czas mam kupic ostatecznie.

Napisano

Moze tak sie zdarzyc ze urzednik podejmie decyzje po tym jak uslyszy od Ciebie ile masz byc oraz na ile masz bilet lotniczy,nie czesto to sie zdarza ale jednak sa takie przypadki i z tym sie musisz liczyc ..

A bilet juz mozesz kupowac bo sa promocje na loty do USA w tym okresie czasu .

Napisano

Jezu znow chory temat z gwiazdkami naczytalem sie juz tych bajek o tym ze :

1* - nie trzepia nic a nic

2* - trzepia ale troszke

3* - zastanowic sie czy leciec :rolleyes:

Wiec o co chodzi z tym ze na mojej 10 letniej sa 2* i o nic kompletnie mnie gosc z nawet nie spytal ?

Gadka trwala moze 2 minutki - prosze paszport prosze do zdjecia zycze milego pobytu :blink:

Te gwiazdki moze cos oznaczaja ale nie jakies bzdety o trzepaniu na granicy. Pozdrawiam :rolleyes:

Napisano

Może ktoś, kto sie wybiera w bliskim czasie do ambasady na rozmowe o wizę niech poprostu zapyta? I moze w koncu wyjdzie o co z tymi gwiazdkami chodzi:D

Napisano

Udalo mi sie na razie zarezerwowac bilet ale z Berlina lotnisko Teegel liniami iberia za 1750 z przesiadka w Madrycie do Washyngtonu koniec maja na 2 miesiace. Nie wiem czy sobie poradze tam przy odprawie bo nie znam jezyka no i linie hiszpanskie,lub z Poznania tez na 2 mies. przesiadka w Frankfurcie za 2500 do Washyngtonu.Linie polskie do przesiadki a potem amerykanskie. Musze podjac decyzje przez dwa dni ?!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...