juha Napisano 24 Marca 2009 Zgłoś Napisano 24 Marca 2009 Chce kupic na tej stronie bilet lotniczy? Czy ktoś kupował?? Niemogę znaleść zadnych opini...
andyopole Napisano 24 Marca 2009 Zgłoś Napisano 24 Marca 2009 Jesli jest to podroz skomplikowana, tzn. z przesiadkami, bez bezposredniego polaczenia to na stronce uzyskasz podpowiedzi jakie polaczenia mozna skonfigurowac. Bilet natomiast najtaniej kupisz na bezposrednio stronach Kompanii Lotniczych.
juha Napisano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Marca 2009 Tak, chodzi mi właśnie o najtańszy bilet. Problem polega na tym ze tutaj znajduje tanie przeloty linii lotniczych, natomiast na ich stronie, tych linii nie widze tego lotu. I nie wiem czy to normalne. Nie znam sie!! Doradzcie! Naprawde maja fajne promocje
sly6 Napisano 25 Marca 2009 Zgłoś Napisano 25 Marca 2009 A mozesz podac jakis przyklad takiego biletu lotniczego-jaka linia lotnicza,o ktorej ma wylot itp...
juha Napisano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2009 Nie ma o czym mowić. Nie ktore oferty na stronie są całkiem ciekawe. Tylko szkoda że w rzeczywistości nie ma tych ofert. Dzwoniłam tam, najtańsze bilety sa za 2250 pln. Porażka. Szkoda czasu! Jeżeli wiecie o jakis promocjach piszcie!
sly6 Napisano 26 Marca 2009 Zgłoś Napisano 26 Marca 2009 Swiss cos ma,KLM cos mial wpisz w google swiss-klm-air france i Ci wyjda www danej linii i tam zobaczysz co maja na teraz
Joanna30 Napisano 26 Marca 2009 Zgłoś Napisano 26 Marca 2009 A Ty chcesz kupić bilety do Stanów, tak? To te 2250 to chyba nie jest tak dużo... Teraz Lufthansa ma ciekawą ofertę, aktualną tylko do poniedziałku. Możesz sprawdzić na ich stronie.
asiek_16 Napisano 26 Marca 2009 Zgłoś Napisano 26 Marca 2009 LOT do 31 marca też ma promocje, i nie wiem dlaczego tak narzekają tak na te linie, mam liczną rodzinę w USA, która zawsze LOT-em lata i nigdy nie narzekają...
juha Napisano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 27 Marca 2009 Niestety nie widze zadnych fajnych promocji w luftansie, chce wyjechac na 4 miesiace, wiec mnie to nie obejmuje. Ja szukam biletu do 1800, nie drożej. Mam jeszcze trochce czasu
Rademedes Napisano 27 Marca 2009 Zgłoś Napisano 27 Marca 2009 z LOT'em jest jak sie trafi, ja tam nigdy nie narzekalem ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.