niron Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 No właśnie, pytanie jak w temacie. Air France'm leciełem - neutralnie, jakie macie doświadczenia z KLM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 KLM w sojuszu z NWA - OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 KLM duzo Polakow lata wiec chyba nie jest az tak zle Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobela Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Latałam obiema liniami, polecam KLM - raczej punktualni, sprawni, lepsza obsługa i dostęp do filmów na pokładzie. Samo AF jest ok, chociaż w godzinach największej oglądalności w czasie lotu brak dostępu do filmów. Miałam też niezbyt dobre doświadczenia z Deltą, która jest zrzeszona z AF: odprawa 15 osób w Miami trwała ponad godzinę, no i opóźnienia. Jeśli cena jest porównywalna - zdecydowanie KLM. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
niron Posted May 6, 2009 Author Report Share Posted May 6, 2009 Tak też zrobiłem - wybrałem KLM mieli dodatkowo zniżki dla młodzieży (do 24 lat włącznie) także akurat sie załapałem. Dzięki z odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.