mayo Napisano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2009 Mam takie szczescie ze mieszkanie bede miec za darmo chodzi o to ze teraz nie bardzo chciałam jechac W&T bo rok temu bylam w grecji a to w sumie prawie to samo, pracowalam w hotelu za grosze i w tym roku chcialam troche odmiany a ze jestem na hotelarstwie i turystyce to musialam zaliczyc praktyki
sly6 Napisano 24 Maja 2009 Zgłoś Napisano 24 Maja 2009 mayo ja dobrze trafisz to za grosze nie bedziesz robic,inaczej nastaw sie na kazdy scenariusz. Bo przy work i travel masz troche wieksze mozliwosci niz przy wizie turystycznej.
mayo Napisano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 24 Maja 2009 w sumie mi chodzi o to zeby zobaczyc chicago, a praca w sumie moze byc byle jaka milionow nie zarobie, tylko zeby byla jakas
sly6 Napisano 24 Maja 2009 Zgłoś Napisano 24 Maja 2009 No ale bedziesz chciala zarobic cos i dostac to co bylo umowione?bo tutaj musisz uwazac na to co ktos Ci mowi a potem robi..sa takie przypadki ze ktos sie z Toba umawia na dana kwote i potem bywa tak ze czekasz na kase dluzszy czas lub tez wogole jej nie dostajesz chociaz bylo umawiane ze ma byc np.placone co tydzien.A czasami mowi Ci ze nie zrobilas tego,za malo robilas i ze Ci zamiast dac wiecej ucina Ci pewna kwote-dobrze jak mala kwote obetnie. kiedys ktos raz napisal,,lepiej pracowac pare dni-1 tydzien za darmo niz pracowac dluzszy czas i czekac na kase ze niby ma byc.
mayo Napisano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Maja 2009 Mam nadzieje że jednak bedzie wszystko dobrze
bigguy Napisano 29 Maja 2009 Zgłoś Napisano 29 Maja 2009 no wlasnie jutro ruszam w droge do Chicago ,samochod juz zaladowany i w droge prace juz tez mam wiec chyba bedzie dobrze, musi byc
Angela ;* Napisano 29 Maja 2009 Zgłoś Napisano 29 Maja 2009 kilka dni temu rozmawiałam z babcią, która mieszka w Chicago i też właśnie mówiła, że ciężko jest z pracą )
mayo Napisano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2009 Te wszystkie wypowiedzi mnie dołują, wcześniej byłam pełna zapału, a teraz już sama nie wiem co myślec. Mam już bilet, ale teraz nie jestem pewna czy dobrze robie, lecac do usa.
sly6 Napisano 29 Maja 2009 Zgłoś Napisano 29 Maja 2009 Jesli nikt Ci nie pomoze to moze byc ciezko z praca , nie lepiej leciec w odwiedziny a jesli cos bedzie to ok a jesli nie to zobaczysz sie z rodzina-poznasz USA a to tez jest jakis plus. no chyba ze glownym wyjazdem jest zarobek.
mayo Napisano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2009 zalezy mi na zarobku ale tak ze zwiedzaniu, juz nie wiem co robic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.