filwar Napisano 31 Maja 2009 Zgłoś Napisano 31 Maja 2009 Witam. Mam pytanie. Po skończeniu gimnazjum chciałbym wyjechać na rok szkolny do USA. Szperałem trochę po necie szukając dobrych ofert wyjazdu i zaciekawiła mnie oferta biura Why Not USA. Może jednak znacie jakieś lepsze i tańsze oferty z innych biur oferujących takie wyjazdy? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam filwar.
Joanna30 Napisano 31 Maja 2009 Zgłoś Napisano 31 Maja 2009 A Why Not nie zajmuje się tylko programami Work & Travel dla studentów?
sly6 Napisano 31 Maja 2009 Zgłoś Napisano 31 Maja 2009 Joanna ,Oni maja takie cos jeszcze: http://www.whynotusa.pl/studia-usa.html
Joanna30 Napisano 31 Maja 2009 Zgłoś Napisano 31 Maja 2009 Dzięki, też to widziałam. Chodziło mi o to, że trzeba być studentem, albo conajmniej po skończeniu szkoły średniej, czyli na progu studiów, żeby się załapać. filwar chce się starać o taki wyjazd po gimnazjum.
filwar Napisano 31 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 31 Maja 2009 Why not USA ma wiele ofert, ale wróćmy do mojego pytania. Czy znacie jakieś inne oferty wyjazdu do amerykańskiej szkoły? Jak tak to bardzo proszę o napisanie jak najlepszych ofert. Pozdrawiam filwar
twist Napisano 31 Maja 2009 Zgłoś Napisano 31 Maja 2009 http://www.whynotusa.pl/rok-szkolny-usa.html # wiek pomiędzy 15 a 18,5 lat zapewne o to chodzi
mesio007 Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Witam.Mam pytanie. Po skończeniu gimnazjum chciałbym wyjechać na rok szkolny do USA. Szperałem trochę po necie szukając dobrych ofert wyjazdu i zaciekawiła mnie oferta biura Why Not USA. Może jednak znacie jakieś lepsze i tańsze oferty z innych biur oferujących takie wyjazdy? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam filwar. Wejdz na strone www.ang.pl , zjedz troche na dol i po prawej stronie jest wyszukiwarka. Wpisz w wyszukiwarke "rok szkolny w USA", jest tam kilkanascie tematow o tym, na pewno znajdziesz jakies ciekawe informacje na ten temat.
filwar Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Witam Dziękuję za informację i pozdrawiam.
filwar Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Może Wy mi coś poradzicie? Jakie biuro jest najlepsze( na razie najlepsze oceny ma Why Not USA) i czy warto pojechać na rok szkolny do Stanów Zjednoczonych? Jeśli coś wiecie to napiszcie i jeśli ktoś był na takim wyjeździe to też niech napisze jak mu się podobało i jak to wyglądało. Pozdrowienia filwar
Katarzyna222R Napisano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2009 sprobuj skontaktowac sie bezposrednio z organizacja amerykanska - oni poleca Tobie najlepsze wg. nich biuro Ja polecam: ERDT Share: cmeznarich@erdtshare.org - wyslalam z nimi sporo nastolatkow i byly one zadowolone - jednak o calkowitym sukcesie Twojego wyjazdu swiadczy sporo czynnikow typu: koordynatorzy na miejscu, Twoj sposob/tempo przystosowania sie do nowego srodowiska, Twoja rodzina goszczaca, uczniowie w szkole .... i najbardziej "opiekunczosc" Twoich rodzicow W razie pytan smialo pisz!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.