arturszyma Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 witam moja mama dostala zaproszenie do usa lecz jest w nim blad dotyczacy daty urodzenia i numerku miejsca zamieszkania czy jest to jakis powazny blad czy raczej nie?
ela-ogonek Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Wydaje mi sie ze w tym przypadku chyba tak bo jesli zobacza jakies bledne dane to wtedy moga uznac za jakis przekret wiec moze lepiej poprosic o nowe zaproszenie tak bym radziła bo zaproszenie bedzie szło jakis tydzien moja rada warto zaczekac na nowe
Joanna30 Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Z tym, że zaproszenie wcale nie jest wymagane, kiedy się starasz o wizę.
sly6 Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Nawet teraz nie prosza o zaproszenie i Ono nie pomaga w dostaniu wizy,,,jesli tak by bylo to prawie kazdy by wychodzil z wiza w paszporcie Tak wiec czy sie ma czy tez nie to nie ma znaczenia ... ps widze ze nadal sie wierzy ze zaproszenie pomaga w dostaniu wizy turystycznej i bez zaproszenia nie mozna isc po wize... tutaj jest to opisane: http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/q3_2005.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.