arturszyma Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 witam moja mama dostala zaproszenie do usa lecz jest w nim blad dotyczacy daty urodzenia i numerku miejsca zamieszkania czy jest to jakis powazny blad czy raczej nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ela-ogonek Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Wydaje mi sie ze w tym przypadku chyba tak bo jesli zobacza jakies bledne dane to wtedy moga uznac za jakis przekret wiec moze lepiej poprosic o nowe zaproszenie tak bym radziła bo zaproszenie bedzie szło jakis tydzien moja rada warto zaczekac na nowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Z tym, że zaproszenie wcale nie jest wymagane, kiedy się starasz o wizę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Nawet teraz nie prosza o zaproszenie i Ono nie pomaga w dostaniu wizy,,,jesli tak by bylo to prawie kazdy by wychodzil z wiza w paszporcie Tak wiec czy sie ma czy tez nie to nie ma znaczenia ... ps widze ze nadal sie wierzy ze zaproszenie pomaga w dostaniu wizy turystycznej i bez zaproszenia nie mozna isc po wize... tutaj jest to opisane: http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/q3_2005.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.