paradoox Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A pamiętacie za ile najtaniej polecieliście z USA do PL lub w druga stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ja w obie strony za 1799,- złotych polskich Ale pytanie trochę bez sensu, bo to kwestia promocji, jaka akurat sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paradoox Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ale pytanie trochę bez sensu, bo to kwestia promocji, jaka akurat sie trafi Właśnie o te promocje mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A pamiętacie za ile najtaniej polecieliście z USA do PL lub w druga stronę? Musisz pytac konkretnie z ktorego miasta.... Bo to ma konkretne znaczenie - na CVG Delta ma praktycznie monopol i w zwiazku z tym pozniej $1000 nie polece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paradoox Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Musisz pytac konkretnie z ktorego miasta.... Bo to ma konkretne znaczenie - na CVG Delta ma praktycznie monopol i w zwiazku z tym pozniej $1000 nie polece... kzielu masz racje. Chodziło mi głównie o lotniska w NY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 no to ja leciałam WAW - FRA - JFK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja WRO-MUC-LAX z biletem w obie strony, chociaż wykorzystałam tylko jedna placilam jakieś $1000. Około. Z tym, ze miałam tylko jedna walizkę duża, wiec za druga należało sie stówkę dopłacić była to lufthansa. Leciałam przed świętami, wiec chyba nie najgorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margolcia88 Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 ja lece 15.06 na trasie WAW-AMS- ATL linie klm/delta - czy ktoś z Was leciał na tej trasie jakieś opinie ? obawiam się przesiadką w AMS bo mam tylko 1h10min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Lecialem wielokrotnie, w AMS spokojnie mozna zdazyc w 20 min, przy dobrym wietrze moze i w 15-cie.... KLM z rana z WAW zwykle odlatuje punktualnie, tak ze nie ma problemu ze spoznieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margolcia88 Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 super dzięki trochę się stresuje bo to mój pierwszy taki długi lot z przesiadką - ale mam nadzieje że będzie wszystko ok. Potem rozmowa z urzędnikami w ATL (na vj są podzielne opinie na temat w jaki sposób to przebiegało) i mam nadzieje też się nie pogubić tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi