Misuzu Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Bedzie ok. Ja tez pierwszy raz lecialam tak długa trasa sama. Na lotniskach wszystko jest oznakowane, jak miałam problem to pytałam polakow dokąd iść. Byłam tak podekscytowany lotem, ze nawet nie myślałam o problemach obys POE miała tak proste jak ja (LAX) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Ja lecę w środę po południu, Katowice-Warszawa-Chicago-Washington. Ciekawa trasa Zastanawiam się teraz nad odprawą online, tylko nie jestem pewna jak to działa przy tylu przesiadkach. o.O Mam nadzieję, że LOT pozwoli mi wybrać miejsce przy odprawie.. W związku z krótkimi czasami przesiadek mam nadzieję na miejsca blisko wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Koniecznie się odezwij, jak będziesz mogła. Jestem ciekawa jak lot i jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tinki Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja lecę w środę po południu, Katowice-Warszawa-Chicago-Washington. Ciekawa trasa Zastanawiam się teraz nad odprawą online, tylko nie jestem pewna jak to działa przy tylu przesiadkach. o.O Mam nadzieję, że LOT pozwoli mi wybrać miejsce przy odprawie.. W związku z krótkimi czasami przesiadek mam nadzieję na miejsca blisko wyjść A ja chcialam sie zapytac, czy jak kupowalas bilet w LOT to nie moglas sobie wybrac miejsca? Ja juz lece piaty raz i zawsze sobie przy kupnie biletu rezerwuje miejsce, i takie jakie wybiore, takie mam. Wiec nie za bardzo rozumiem, ze bedziesz mogla wybrac miejsce przy odprawie. Pewnie tylko takie, ktorych nikt nie zarezerwowal przy kupnie biletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 @tinki od początku kwietnia ta usługa w LOT jest dodatkowo płatna, bodajże 60 złotych od osoby. Za darmo można sobie miejsce wybrać na 24h przed odlotem, z tych co zostały. Btw - dla zainteresowanych -> dzisiaj w LOT NOwy Jork 1899,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Właśnie szkoda, że to w czerwcu, bo się już napaliłam Cena przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kivvi0 Napisano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 24.06 - 06.09 Warszawa - Amsterdam - Chicago - Dusseldorf - Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
River Napisano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Pytanoe do tych, ktorzy wyemigrowali. Jak często latacie do polski? Tak z czystej ciekawości pytam Raz na 2,3 lata.W tym roku lece najtaniej bo za $100;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Służbowo 7 maj CVG-BOS-AMS-WAW, 14 maj WAW-CDG-CVG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 http://www.fly4free.pl/tanie-loty-do-usa-kanada/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi