Lokaty Napisano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 Na teraz nie mam piniondzorów ;P Jade do niemiec zarobic i ruszam z temate, najwyzej pojade na nastepny termin czy ok. Stycznia. Polskie Towarzystwo Ubezpieczeniowe, przejde sie w pon, lub zadzwonie.
sly6 Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 pod koniec grudnia bedzie wiadomo czy bedzie ten program,ile miejsc,jakie bedzie miec zasady,,pamietaj ze One moga sie zmienic,co do ceny tak samo
Lokaty Napisano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 Oj, to żeś mnie teraz zmartwił. Możliwe że zostanie dla mnie to ukochane miejsce . A jak nie to sądzę że limit w przyszłym roku będzie większy a ceny niższe
sly6 Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 co roku ten limit jest wiekszy,tzn do teraz tak jest..
Lokaty Napisano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 W sumię do tego Nowego Roku to chyba wytrzymam
Lokaty Napisano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Wiem, wiem post pod postem, ale tamtego nie mogę już edytować. Slay'u6? Czy rozpoczęcie IEC'u(w sensie okrągły rok) rozpoczyna się od dostania listu, czy od wjazdu na teren Kanady?
sly6 Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Od dostania e-mail z LOI masz 1 rok na wjazd na teren Kanady,po przylocie dostajesz pobyt na max 1 rok .
Lokaty Napisano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Czyli kandydowac i dostac sie moge teraz, a wyleciec za dwa miesiace, np. Wtedy kiedy bede mial pieniadze? Czy trzeba im przy rekrutacji przedstawic?
sly6 Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Lokaty widze ze Ty nie polecisz a dlaczego bo nie czytasz uwaznie strony Ambasady Kanady co musisz wyslac i teraz pokaz mi ze nie musisz nic takiego przedstawiac jak 2,500 dol kan. dobra rada,czytac uwaznie strone i wziasc sobie ja pod uwage
Lokaty Napisano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 No piszę tam że musisz pokazać wyciąg bankowy lub coś co potwierdza że masz tą gotówkę, ale myślałem że można to jakoś ominąć, zaklepałbym sobie miejsce na ten rok. Dalej są 134 miejsca i aktualizacja na 21/05, dzwoniłem dzisiaj do ambasady, to tam w ogóle nie można rozmawiać z człowiekiem, wybierasz "Informację na temat wiz i imigracji do Kanady" po klawiszem (chyba) 3. I włącza się nagranie na czym to wszystko polega. Na początku masz coś takiego że możesz podać numer pracownika ambasady bądź jego nazwisko.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.