Saka Napisano 1 Marca 2010 Zgłoś Napisano 1 Marca 2010 W VA jest to chyba nawet obowiazkiem! Juz nie pamietam dokladnie z testow, ale jezeli ktos przebywa dluzej niz 90 dni w VA i posluguje sie samochodem, musi wyrobic prawko stanowe. Szukalem na stronie DMV VA, ale niestety nie moglem znalezc.
sly6 Napisano 2 Marca 2010 Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 co do prawka na wize turystycznej to prosze poczytac posty Nicka oraz andyopole ,,Oni tam opisali gdzie mozna zrobic prawko ale jak kto jest teraz z tym to trzeba by sprawdzic.
arielo Napisano 20 Marca 2010 Zgłoś Napisano 20 Marca 2010 Mam prawko zstanowe bez s. Jezdze i latam po stanach. napisz na mojego maila to moge pomoc. wiem ze w stanach przy chicago juz sie skonczylo z prawojazdami. Arielo_flame@yahoo.com
mesio007 Napisano 20 Marca 2010 Zgłoś Napisano 20 Marca 2010 A nie mozesz tu na forum opisac jak ta "pomoc" wyglada i jak sie takie prawo jazdy bez ss zalatwia?
arielo Napisano 20 Marca 2010 Zgłoś Napisano 20 Marca 2010 Jest jeden tylko stan gdzie jest mozliwe wyrobienie prawka bez s. To jest Nowy Mexyk. Tak sie sklada ze mieszkam tutaj i dlatego pisze ze moge pomoc.
sly6 Napisano 22 Marca 2010 Zgłoś Napisano 22 Marca 2010 mesio jakby mogl to by napisal za darmo a tak..biznes jakos musi isc wystarczy poczytac posty Nick --On tam wyjasnil miej wiecej jak kto sie odbywa i gdzie takie cos mozna zrobic do tego andyoregon tez cos pisal o Oregonie tak wiec zycze milej lektury
drako87 Napisano 28 Marca 2010 Zgłoś Napisano 28 Marca 2010 ja wyrobilem prawko bez ss w stanie washington kilka tygodni temu, co prawda kosztowalo mnie to 1500$(bo mieszkam w ohio =])
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.