danik Napisano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2010 mam pytanie czy ta oplate trzeba zrobic na tym druku co jest na stonie czy mozna na zwyklym druku bo ja zrobiulam na zwyklym pocztowym druku i boje sie ze to jest zle można na zwykłym pocztowym druku, to jest jak najbardziej dobrze i jeszcze ja, czy jest wielka różnica czy wniosek o wize wypełnie po angielsku czy polsku? nie ma
sly6 Napisano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2010 danik juz odpowiedzial Wam na temat druku oraz czy po polsku czy tez po angielsku ma byc wypelnione wazne aby w ds 156 nie uzywac polskich liter jak ł,ć....
MAADZIAJOD Napisano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2010 dziekuje bardzo jutro wszystko sie okaze rozmowa na 9 rano mam nadzieje ze to ze jutro 7 przyniesie mi szczescie
halinaa30 Napisano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2010 powodzenia napewno bedzie decyzja pozytywna:)
MAADZIAJOD Napisano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2010 udało sie wcale nie bylo strasznie a wize dostalam turystyczna a 10 lat
natalia884 Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2010 Wow Moje Gratulacjeeee Super !!! A powiedz cos wiecej o rozmowie .. tzn jakie pytania mialas, czy konsul byl mily.. itp. Pozdrawiam
MAADZIAJOD Napisano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2010 dziekuje bardzo:) Jezeli chodzi o sama rozmowe to zajęła ok 10 minut typowe pytania dokad chce leciec na ile czym sie zajmuje tutaj w polsce czy bylam gdzies za granica kim jest osoba do ktorej lece skąd ja znam itp. Pani konsul bardzo mila wogóle wszyscy tam sa bardzo mili wiec naprawde nie ma sie czego bac:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.