sly6 Napisano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 masz czas do 6 miesiecy aby wjechac na teren Kanady a tam dostajesz od urzednika pobyt max na 6 miesiecy lub krocej........ a co do ceny to byla 220 zl i 440 zl wiec moze cos sie zmienilo,ja placilem zawsze w dolarach kanadyjskich bo pare zlotych bylo taniej,,75 dol juednokrotna i 150 dol can 8) i wielokrotna
Paladin Napisano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 Witam. To mój pierwszy post tutaj więc pozdrawiam wszystkich. Za trzy tygodnie lecę do US i po przeczytaniu waszych postów zapragnąłem sobie wyrobić wize kanadyjską ..... Zadzwoniłem na centralę i dowiedziałem się że są olbrzymie kolejki i trzeba się ustawić już o 3 rano (!!!!). Czy to rzeczywiście prawda ???? Trzeba aż tyle czekać ??? Bo nie mieszkam w Wawie to raz a dwa tyle godzin żeby sobie jedno czy dwa miasta w Kanadzie zobaczyć to ja dziękuje. Z kolei pani była tak "miła" mnie poinformować również że nie mam szans na wize kanadyjską w stanach ..... [/url]
sly6 Napisano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 Paladin z tymi kolejkami to prawda a to dlatego ze sezon sie zaczal,ja zawsze staralem sie przed sezonem lub po sezonie( sezon sie zaczyna od maja i trwa do pocztaku sierpnia,plus poczatek komunii i swieta) i stawalem po 8 rano 8) jedyna rada to zalatwiac przez biuro lub tez czekac w tej kolejce powodzenia
Paladin Napisano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 Dzięki za odpowiedź. Niestety przez biuro nie dam juz rady bo lece 20 wiec za malo czasu. A mam ostatnio zbyt duzo zalatwiania rozmnych spraw przed wylotem zeby tam na 3 rano jechac. A czy moge w koncu sobie ja zalatwic na miejscu w US????
Biedronka Napisano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 no wlasnie...jak jest z zalatwianiem wizy kanadyjskiej tam w Stanach, jaka jest procedura? Pzdr, Aga
lelaa Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Witam! Słuchajcie, a czy ja jako bardzo zapracowany człowiek mogę wysłać w kolejkę mojego męża i on może otrzymać wizy dla mnie, dziecka i dla siebie, bez naszego udziału? Pozdrawiam!
sly6 Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 podaje e-maila do Ambasady Kanadyjskiej : Warsaw-im-enquiry@international.gc.ca
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.