sly6 Napisano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 to przytnij ladnie,,ja zwasze przycinalem zdjecie do formularza i bylo ok 8)
wiola Napisano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 Tez przycinalam Wiola Ps. spokojnie i to naprawde szczegoly
dobry010 Napisano 10 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 tak cos poza tematem - moze ma ktos z woj. lubelskiego umowione spotknie na 13 - tego... razem podrozowac to zawsze razniej i bezpieczniej
sly6 Napisano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 a moze jedziesz busem z Chelma bo widzialem takie do Warszawy 8)
dobry010 Napisano 10 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 wolalbum busem, ale ten który jedzie z chełma o godzinie ktora mi pasuje jedzie na dworzec wschodni - stadion dzisieciolecia. a stamtad nie chce mi sie bujac do centrum... w sumie kawal drogi do przejechania/przejscia. wiec zostaje mi pociag z Lublina o 2.57 a.m.
sly6 Napisano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 ze stadionu 10-lecia masz aby przejsc przez Most Poniatowskiego i juz jestes pod muzeum Wojska Polskiego a ztad masz moze z okolo 1 km do Ambasady 8)
Gość Napisano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2005 jedzie na dworzec wschodni - stadion dzisieciolecia. a stamtad nie chce mi sie bujac do centrum... w sumie kawal drogi do przejechania/przejscia. Nie taki znowu kawał :wink: Z PKS stadion jest kilka tramwajów i autobusów >>> 3 przystanki i jesteś pod "Palmą" i dalej , albo "autobuty" ~~0.7km. , albo kolejny autobus (1 przystanek)
dobry010 Napisano 11 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2005 musze sie jeszcze zastanowic nad tym co piszecie... mam zamiar dzisiaj wypelnic wniosek i mam pytanka: 1.na stronie internetowej ambasady jest podane, że odpowiedzi maja byc udzielane w jezyku polskim bez znakow typu ą, ę itp a jak juz sie pojawi formularz to jest napisane na nim (na gorze i na dole) ze ma byc wypelniony po angielsku. wiec jak??? 2.na ilu stronach ma być wydrukowany? 3.pola, które mnie nie dotyczą... mam nic nie wpisywac??? nic nie krzyczy jak zostawiam puste pola i chce wydrukowac...
Bozka Napisano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2005 1.na stronie internetowej ambasady jest podane, że odpowiedzi maja byc udzielane w jezyku polskim bez znakow typu ą, ę itp a jak juz sie pojawi formularz to jest napisane na nim (na gorze i na dole) ze ma byc wypelniony po angielsku. wiec jak??? Chodzi o to żeyś nie pisał swoich danych, tj. imion adresów i innych nieprzetłumaczalnych nazw włsnych, polskimi literami. ...na ilu stronach ma być wydrukowany? Tak jak jest w kompie.... tj. jeżeli w komputerze zajmuje dwie strony to muszisz go wydrukować obustronnie, a nie każdą stronę na osobnej kartce. Pamiętaj o tym żeby drukowac to na laserowej drukarce, (jeżeli masz atramentową druk musi być bardzo czytelny) które mnie nie dotyczą... mam nic nie wpisywac??? nic nie krzyczy jak zostawiam puste pola i chce wydrukowac... Pisz BRAK albo NIE DOTYCZY NBie możesz zostawić nie zapisanych kratek, wszędzie musi być coś napisane.
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2005 napisz N/A jako nie dotyczy.. a co autobusow to jedziesz prosto w strone palmy 8) i tam jest przystanek,wysiadasz i idziesz na druga strone i potem idziesz przez caly czas prosto (zobaczysz taki kosciol na srodku placu,ja tam zawsze zachodzilem na mala modlitwe no i jestes prawie w Ambasadzie )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.