sly6 Napisano 25 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2009 i co wpuscili Twoich rodzicow na rozmowe czy tez nie bo nic nie napisales na ten temat...
hciuku Napisano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Listopada 2009 pytalem sie i facet przed konsulem powiedzial ze wystarczy jeden .. no to z matka poszedlem .. a pani w okienku tam gdzie sie odciski palcow daje mowila ze nawet ten rodzic nie jest potrzebny na rozmowie ale jak chce to moze isc .. i poszla .. konsul nic sie jej nie pytal .. wiec wniosek taki ze rodzic moze byc ale nie jest potrzebny no i chwile temu kirier przyszedl z paszportem ^^ visa na 5 lat .. z litera M czyli o ile pamietam visa do wielokrotnego uzytku ?
sly6 Napisano 25 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2009 dobrze pamietasz ale wiesz tez o tym ze jesli cos nie bedzie tak z Twoim pobytem to i 5 lat nie bedzie wazna ta wiza ....np o 1 dzien za dlugo posiedzisz w Stanach i juz bedzie nie wazna... to tez Ci sie moze przydac: http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/q15_2006.html
hciuku Napisano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Listopada 2009 wiem wiem tyle juz o tym czytalem ze nie sadze zebym popelnil taki blad ktory by mnie kosztowal utrate wizy jesli chodzi o ten link to ta sytuacja mi sie nie zdarzy bo paszport robilem w tym roku i jest na 10 lat a wize mam na 5 lat wiec wiesz he
danik Napisano 25 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2009 myślałem, że dają wizę na parzystą ilość lat
hciuku Napisano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Listopada 2009 ja tam nie narzekam przynajmniej wiem ze 2 raz nie bede musial starac sie o wize jak mi sie skonczy
pawel2611_del Napisano 25 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2009 hciuku... nie śledziłem całego wątku.. Napisz mi czy wypełniałeś te formularze po polsku czy angielsku ?
hciuku Napisano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Listopada 2009 DS 156 ja po polsku BEZ POLSKICH ZNAKOW .. ale mozna tez po ang DS 157 po polsku (nie wiem czy z polskimi znakami czy bez) bo ja akurat jak pisalem to nie mialem potrzeby pisac polskie znaki .. no i Formularz DHL normalnie po polsku z polskimi znakami
gacus Napisano 25 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2009 Gratulacje;) Ja dostalem na 2 lata. Narazie mi wystarczy Zycze spokojnego lotu i milych wrazen w US pawel2611, wnisek mozesz wypelnic po polsku ale bez polskich znakow.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.