paulawiki Napisano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2009 To daj znac jak poszlo, bo ja tez sie wybieram znowu, ale mam cykora, ze mnie wpuszcza przez tamte problemy
gal Napisano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2009 tez wracalem w terminie, mnie wmawiali ze do pracy jade, gdzies to opisywalem w innym watku,niedlugo sie wybieram do USA na doslownie kilka dni, zobaczymy jak sie sprawa potoczy, teraz maja zaostrzone kontrole na lotniskach w zwiazku z tym atakiem, wiec pewnie ekstra wrazenia murowane Przede wszystkim pieronskie kolejki i ogrom czasu.
Rademedes Napisano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2009 w Toronto ludzie czekali nawet po 7h cos wiecej mozna poczytac tutaj http://www.cp24.com/servlet/an/local/CTVNe...9/?hub=CP24Home i na podobnych artykulach na tej stronie sama kontrola pewnie i jest konieczna, tylko czemu ludzie musza cierpiec, bo sie nagle okazuje, ze nie ma tam wystarczajaco ludzi do pomocy, mam nadzieje, ze sie poprawi to niedlugo, zastanawiam sie czy leciec w sumie, bo nie usmiecha mi sie stanie w takich kolejkach hmm zobaczymy czy cos sie poprawi swoja droga, najbardziej rozdraznil mnie ostatnio tekst chyba artykul na onecie: "Amerykanie zazadali dodatkowej kontroli na europejskich lotniskach", ciekawe czy tacy byliby skorzy, zeby np. UE wychodzila z podobnymi zadaniami nie ma sie co denerwowac, pewnych rzeczy chyba juz nie przeskoczymy
sly6 Napisano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2009 Rademedes masz racje ze tego sie nie przeskoczy i trzeba bedzie z tym zyc...
danik Napisano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2009 swoja droga, najbardziej rozdraznil mnie ostatnio tekst chyba artykul na onecie: "Amerykanie zarzadali dodatkowej kontroli na europejskich lotniskach", ciekawe czy tacy byliby skorzy, zeby np. UE wychodzila z podobnymi zadaniami nie ma sie co denerwowac, pewnych rzeczy chyba juz nie przeskoczymy oni się czują panami świata, przyzwyczaili się, że wszystko co powiedzą, czego zażądają jest spełniane, UE mogła by wypiąć na nich tyłek i powiedzieć, że to nie nasza broszka, że ktoś chce was rozwalić, nie trzeba było wpieprzać się w wojnę. chcą lepszych kontroli, a sami dają wizy terrorystom, w fbi wiedzą często wcześniej, że coś się szykuje, a nic nie robią a szkoda słów
Rademedes Napisano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2009 czasem sie zastanawiam czy te kontrole dodatkowe to nie sa tylko po to, zeby uspokoic podroznych :-)
gal Napisano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2009 czasem sie zastanawiam czy te kontrole dodatkowe to nie sa tylko po to, zeby uspokoic podroznych :-) tak tylko po co nas strasza! moze czas przestac terroryzowac 90 letnich dziadkow i babcie na wozkach inwalidzkich i byc poprawnymi politycznie (zygac sie chce) a zaczac patrzec na swiat realnie. tak profil terrorysty brudasa jest latwy do wypatrzenia czy nie? czy tego typu dzialania nie powinny odbywac sie w jakis bardziej subtelny sposob. po raz kolejny wladze (zachod) dal d u p * bo terrorysci udowodnili ze i tak to co beda chcieli zrobic to zrobia. a wszelkie kontrole przeswietlenia to tylko upieprzanie podroznych
dan Napisano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2010 Witam!! Tez chce sie wybrac za miesiac do USA i przerazaja mnie te ostatnie dzialania. Za tepote Amerykanow ma teraz placic caly swiat? To niedorzeczne!! Tylu uczciwym, normalnym ludziom nie chca dac wizy, a te cala holote wpuszczaja, jak leci!! Agentow, jak mrowkow, a nie potrafia najprostszych rzeczy! Tak sie zastanawiam, moze ktos juz z was byl ostatnio. To, ze sa duze kolejki na pierwszy lot, to juz wiadomo. Wie ktos,jak to moze wygladac przy okazji miedzyladowan? Mam takie teoretyczne polaczenie, gdzie lay over wynosi - dajmy na to 52 minuty!! Kiedys bym sie nie bal, ale teraz? Jesli to beda inne terminale, wiadomo, trzeba przejsc przez bramki ponownie. Czy w ogole jest mozliwe, aby przy tym cyrku obecnym zdazyc?? Dzieki za wszelkie wskazowki i opinie!!!
gal Napisano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2010 Jesli sie boisz to nie wybieraj sie nigdzie, a tepy to jestes ty. Nie rozumiesz podstawowej rzeczy ogromnej nienawisci do USA hodowanej w calym swiecie arabskim. Oni maja inna mentalnosc niz caly cywilizowany swiat a zycie czlowieka wg ich myslenia nie ma najmniejszego znaczenia w przeciwienstwie do swiata zachodniego, gdzie ratuje sie wszystko i wszystkich, oczywiscie placimy wszyscy za to jako swiat cywilizowany. powodzenia w nowym roku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.