WhiteCross Napisano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2010 Witam. Jestem nowa na forum, dlatego jesli ten temat (lub podobny) juz gdzies byl, przepraszam. Mam 18 lat, od 5 mieszkam z mama w UK. Zdaje na pielegniarstwo, chce skonczyc tu studia (najlepiej jeszcze jeden kierunek, mysle o Digital Media Production), a potem wyjechac do US. Przegladalam setki forum o pielegniarkach w Stanach, ale moze jest tu ktos, kto zna to z autopsji . Gdzie najlepiej szukac wyjazdu, tzn. gdzie najbardziej potrzebuja pielegniarek w Stanach? Czy angielskie studia beda bardziej honorowane od polskich?
sly6 Napisano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2010 poczytaj ten temat: http://www.usa.info.pl/board/Zdobywanie-Za...Usa-t10067.html jesli cos ma byc uznawane to studia z Kanady sa ok ...a po 2 mozesz zadac pytanie takie na studiach jak bedzie z dyplomem
boguslaw11 Napisano 4 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2010 Napisz do mnie . matuszek11@yahoo.com Postaram sie pomoc.
jaagoda Napisano 14 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2010 odpowiedzi szukaj na allnurses.com. jest tam wiele postow od pielegniarek z UK, moze uda Ci sie cos pomocnego.
Piotrdy Napisano 15 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2010 Witam. Jestem nowa na forum, dlatego jesli ten temat (lub podobny) juz gdzies byl, przepraszam.Mam 18 lat, od 5 mieszkam z mama w UK. Zdaje na pielegniarstwo, chce skonczyc tu studia (najlepiej jeszcze jeden kierunek, mysle o Digital Media Production), a potem wyjechac do US. Przegladalam setki forum o pielegniarkach w Stanach, ale moze jest tu ktos, kto zna to z autopsji . Gdzie najlepiej szukac wyjazdu, tzn. gdzie najbardziej potrzebuja pielegniarek w Stanach? Czy angielskie studia beda bardziej honorowane od polskich? Witam Nie wiem jak z zarobkami. Na pewno będziesz opiekować się pacjentami bogatymi i tylko bogatymi. Tam tylko nielicznych stać na ubezpieczenie zdrowotne. Nie daj Boże może być tak jak sama zachorujesz i w związku z tym będziesz potrzebować opieki to jej nie dostaniesz. Obym się mylił.
Jackie Napisano 16 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2010 WitamNie wiem jak z zarobkami. Na pewno będziesz opiekować się pacjentami bogatymi i tylko bogatymi. Tam tylko nielicznych stać na ubezpieczenie zdrowotne. Nie daj Boże może być tak jak sama zachorujesz i w związku z tym będziesz potrzebować opieki to jej nie dostaniesz. Obym się mylił. Co za pierdoły.
sly6 Napisano 16 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2010 Jackie jak sie czyta nie wiadomo co albo slyszy to tak bywa ostatnio moja znajoma pielegniarka opiekuje sie swoim Ojcem w domu ktory jest niewidomy ,,jak widac nie kazdy widzi sama kase sa inne wartosci na tym swiecie jak pomoc...
Agula Napisano 22 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2010 WitamNie wiem jak z zarobkami. Na pewno będziesz opiekować się pacjentami bogatymi i tylko bogatymi. Tam tylko nielicznych stać na ubezpieczenie zdrowotne. Nie daj Boże może być tak jak sama zachorujesz i w związku z tym będziesz potrzebować opieki to jej nie dostaniesz. Obym się mylił. LOL ...dobre... LOL
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.