sly6 Napisano 7 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2010 monia lecisz wtedy na wizie turystycznej a czy ja dostaniesz oraz zostaniesz wpuszczona to juz inna sprawa jak chcesz to probuj ...
monia84 Napisano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 7 Lutego 2010 Wize turystyczna mam od marca 2009, dostalam ja na 10 lat. Zastanawiam sie jednak, czy ktos probowal podrozowac na niej w trakcie zalatwiania K1 i z jakim efektem oczywiscie.
KW Napisano 7 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2010 Wiem ze dziwczyny lataja w trakcie zalatwiania Cr1 - czyli wizy immigracyjnej, przy K1 chyba tez ktos probowal, sprawdz temat Wiza K1 same zmartwienia, jesli co to tam cos bedzie na ten temat
sly6 Napisano 8 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2010 monia a co ma byc? jesli np 10 osob bedzie miec dobrze to nie oznacza ze Ty bedziesz miec tak samo,,jesli dobrze wypadniesz na rozmowie tzn lecisz na 2 tygodnie i wracasz a do tego nie wyjdzie ze bedziesz tam robic nielegalnie to lec i teraz do USA,,masz wazny paszport,wize wiec ???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.