Skocz do zawartości

Obywatelstwo Usa - Formalności Proszę O Pomoc !

BarbaraZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mieszkam w New York i moja sytuacja wygląda tak. 1 maja wysłałem poczta swoje dokumenty.14 czerwca miałem pobierane odciski palców.Dwa dni temu sprawdziłem na stronie internetowej ,że wysłano mi wezwanie na interviem .Więc czekam.Czyli minęły juz cztery miesiące.Wiem ,że wiosną procedura cała zajmowała 3 miesiące.Myślę ,że powodem przedłużenia procedury był okres urlopowy ( wakacje) i poprostu dokumenty musiały "przeczekać" . Mam pytanie z jakim wyprzedzeniem wysyłają zawiadomienie o interview ???

• Odpowiedzi 33
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

A jak to wygląda w New York ? Trochę nierozumiem jak to jest ,że na stronie internetowej po zalogowaniu ustaliłem ,że już mam termin interviev a tymczasem w skrzynce pusto.Ktoś może mi wyjaśnic kto ma to juz za sobą?

Napisano

Dzięki . Przysłali na 12 październik interview .Równy miesiąc stresu.Ciekaw jestem czy w razie zdania tego samego dnia zrobią przysięgę.Podobno były takie przypadki ale niewiem czy na Long Island to praktykują .

Napisano

zalezy piekno lezy w oczach ogladajacego ale pomijajac piekno ostatniej niedzieli przespacerowalem boso ponad 5 mil wzdluz wody plaza na LI, czulem sie bosko.

Napisano

Dzięki - widzę ,że niektórzy nie mają bladego pojęcia w jaki sposób używać tej strony i do czego ona służy ( a ma służyć pomocą każdemu ) a szkoda.

Jak chcesz pisać o plaży to wejdź w wyszukiwarkę wpisz słowo "plaża" i napewno znajdziesz stronę z tym tematem i będziesz się mógł wypowiadać.A jak Cię nie interesuje temat obywatelstwa to go nie czytaj ,a już przynajmniej nie zaśmiecaj strony na której jest on poruszany .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...