dareknow0 Napisano 10 Września 2010 Zgłoś Napisano 10 Września 2010 Mieszkam w New York i moja sytuacja wygląda tak. 1 maja wysłałem poczta swoje dokumenty.14 czerwca miałem pobierane odciski palców.Dwa dni temu sprawdziłem na stronie internetowej ,że wysłano mi wezwanie na interviem .Więc czekam.Czyli minęły juz cztery miesiące.Wiem ,że wiosną procedura cała zajmowała 3 miesiące.Myślę ,że powodem przedłużenia procedury był okres urlopowy ( wakacje) i poprostu dokumenty musiały "przeczekać" . Mam pytanie z jakim wyprzedzeniem wysyłają zawiadomienie o interview ???
rafaelloo Napisano 10 Września 2010 Zgłoś Napisano 10 Września 2010 w chicago, list przyszedl z dwu miesiecznym wyprzedzeniem
dareknow0 Napisano 10 Września 2010 Zgłoś Napisano 10 Września 2010 A jak to wygląda w New York ? Trochę nierozumiem jak to jest ,że na stronie internetowej po zalogowaniu ustaliłem ,że już mam termin interviev a tymczasem w skrzynce pusto.Ktoś może mi wyjaśnic kto ma to juz za sobą?
KW Napisano 10 Września 2010 Zgłoś Napisano 10 Września 2010 poczta troche idzie!, poczekaj jeszcze pare dni jak dalej nic nie bedzie to zadzwon do nich na infolinie a wedlug list na Vj to obecnie w NY przysiege maja ludzie co skladali w kwietniu, interview byl w sierpniu http://www.visajourney.com/forums/topic/25...s/page__st__165 wiec wychodzi jakies 4 miesiace, list przychodzi miesiac przed, i miesiac czekania na przysiege
dareknow0 Napisano 11 Września 2010 Zgłoś Napisano 11 Września 2010 KW dzięki - widzę że masz orientację. Może napiszesz parę słów jak przebiegało Twoje interviev na obywatelstwo.Czy dużo ludzi niezdaje itd.
sly6 Napisano 11 Września 2010 Zgłoś Napisano 11 Września 2010 darek tutaj masz pewna odpowiedz co do KW http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=13758&hl=
dareknow0 Napisano 11 Września 2010 Zgłoś Napisano 11 Września 2010 Dzięki . Przysłali na 12 październik interview .Równy miesiąc stresu.Ciekaw jestem czy w razie zdania tego samego dnia zrobią przysięgę.Podobno były takie przypadki ale niewiem czy na Long Island to praktykują .
makdonald Napisano 11 Września 2010 Zgłoś Napisano 11 Września 2010 nie wiem ale wiem ,ze na long island maja podobno najpiekniejsze plaze na calym kontynencie
gal Napisano 12 Września 2010 Zgłoś Napisano 12 Września 2010 zalezy piekno lezy w oczach ogladajacego ale pomijajac piekno ostatniej niedzieli przespacerowalem boso ponad 5 mil wzdluz wody plaza na LI, czulem sie bosko.
dareknow0 Napisano 12 Września 2010 Zgłoś Napisano 12 Września 2010 Dzięki - widzę ,że niektórzy nie mają bladego pojęcia w jaki sposób używać tej strony i do czego ona służy ( a ma służyć pomocą każdemu ) a szkoda. Jak chcesz pisać o plaży to wejdź w wyszukiwarkę wpisz słowo "plaża" i napewno znajdziesz stronę z tym tematem i będziesz się mógł wypowiadać.A jak Cię nie interesuje temat obywatelstwa to go nie czytaj ,a już przynajmniej nie zaśmiecaj strony na której jest on poruszany .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.