mlody15 Napisano 30 Marca 2010 Zgłoś Napisano 30 Marca 2010 Cześć jestem Dawid i mam 15 lat. Ciągle męczy mnie wyjazd do USA ponieważ tam jest ładnie - bynajmniej na zdjęciach i że są gwiazdy Hollywood. Za rok będę kończył gimnazjum i idę chyba na gastronomię lub cukiernictwo. Może za jakieś lata jak będę miał z 20-22 zniosą wizy i pojadę tam . Może z kimś i gdy znajdę dobrą robotę wezmę rodzinę do siebie i będziemy żyli bo tu w Polsce nie ma przyszłości , bynajmniej ja tak uważam. Napiszcie proszę coś co o tym myślicie i czy znajdę tam jakaś dobrą pracę w moim kierunku? I jak by mi mógł ktoś wytłumaczyć że na razie nie wyjadę bo mnie to męczy ... Proszę o zainteresowanie się tym tematem, myślę że w dobrym dziale napisałem. Pozdrawiam.
sly6 Napisano 30 Marca 2010 Zgłoś Napisano 30 Marca 2010 dobrze napisales ale szkoda ze nie czytales dzialu emigracja a od tego nalezy to zrobic to dobrze ze myslisz o zawodzie ale czy jego bedziesz kochac robic? bedziesz w tym dobry? a co do wiz to widze ze jak zniosa wizy to je szybko wprowadza i to na Nasze zyczenie zniosa ale wizy turystyczne i nie ma tak ze bedziesz mogl tam mieszkac,pracowac,,od tego sa potrzebne wizy odpowiednie a jako turysta bedziesz mogl byc w USA z 90 dni chyba ze sie prawo zmieni tak wiec poczytaj dzial emigracja
Anarion Napisano 31 Marca 2010 Zgłoś Napisano 31 Marca 2010 Sorry, ale musiałam to napisać, bo razi po oczach strasznie- jak nie znasz znaczenia jakiegoś słowa, to go nie używaj, nawet jak mądrze brzmi. Sprawdź sobie w słowniku co znaczy "bynajmniej". Podpowiem Ci- to nie to samo co przynajmniej!
mpbc Napisano 31 Marca 2010 Zgłoś Napisano 31 Marca 2010 Może chodziło mu o to iż na zdjęciach wygląda kiepsko i dlatego chce zobaczyć to na własne oczy?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.